18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:48
📌 Konflikt izrealsko-arabski - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 4:40
🔥 Śmierć na tankowcu - teraz popularne
Avatar
maksymilian45 2015-09-07, 23:32 4
Przecież nie włożyli tego do pudełka więc?
A swoją drogą robiłem kiedyś w restauracji i widziałem co tam się dzieje, gościu upuścił wiadro z cebulą, wszystko się wyjebało na podłogę, pozbierał do wiadra i do lodówki. Ktoś kroił mięso, plasterek spadł na podłogę, podnieśli i położyli na papierek. Ludzie bez rękawiczek dotykają jedzenia. Jakby tak sanepid wpadał co drugi dzień to co druga restauracja byłaby zamknięta.
Zgłoś
Avatar
Szczam_na_Zakrystii 2015-09-08, 0:15 57
maksymilian45 napisał/a:

Przecież nie włożyli tego do pudełka więc?
A swoją drogą robiłem kiedyś w restauracji i widziałem co tam się dzieje, gościu upuścił wiadro z cebulą, wszystko się wyjebało na podłogę, pozbierał do wiadra i do lodówki. Ktoś kroił mięso, plasterek spadł na podłogę, podnieśli i położyli na papierek. Ludzie bez rękawiczek dotykają jedzenia. Jakby tak sanepid wpadał co drugi dzień to co druga restauracja byłaby zamknięta.



Ty jakiś pierdolnięty jesteś?

Po pierwsze pokaż mi gdzie jest napisane że należy używać rękawiczek!
Po to się robi te jebane badania w sanepidzie żeby można było to jedzenie robić gołymi rękoma, poza tym weź kurwa rób 12-15h w rękawiczkach...
A po drugie niepisana zasada gastronomii "jak nie leżało dłużej niż 5 sekund to można podnieść".
Czy ktoś tam chodzi w gumiakach z gówna czy nie wiem ręką się po sraniu podciera żeby nie mógł dotknąć jedzenia?
Mamusi też kurwa każesz rękawiczki zakładać jak ci matole rosołek w niedziele nakłada? A podejrzewam że mamusia rączek tak często nie myje jak ludzie na kuchni.
Robiłem długo w gastro i stwierdzam że pierdolisz farmazony albo pracowałeś u jakiegoś brudasa za 3,50 za godzine i psy opierdalałeś na zapleczu. W żadnej knajpie w której pracowałem nie robiło się nic czego (bądź przez co) by się samemu nie zjadło! a to że cebula spadnie na podłogę to co? Przecież i tak sięjąpotem umyje. W domu też wypierdalasz wszystko co spadnie na podłogę? Jeśli tak to mieszkasz w chlewie!
Ty myślisz że kucharze to jakieś brudasy a te wszystkie ploty na mieście to prawda? No to cię zdziwię, 99% tych opowieści to właśnie wymyślają ludzie twojego pokroju, niudacznicy którzy myśląże jak nasmarują na kucharzy to będą fajni. Wejdz do pierwszej lepszej restauracji i powiedz kucharzowi w twarz takie fanaberie to cie kurwa na butach wyniosą kretynie.
Zgłoś
Avatar
gtsphinx 2015-09-08, 0:23 14
To kurwa nie kucharze, tylko ludzie od pizzy, a po drugie to nie widzę by byli zawodowi. Taką łopatką, to można kurwa muchę ubić i to w kiblu co najwyżej!
Zgłoś
Avatar
krakenwmajtach 2015-09-08, 0:26
Po 4 browarach byście ojebali i podziękowali grzecznie.
Zgłoś
Avatar
Szczam_na_Zakrystii 2015-09-08, 0:26 1
gtsphinx napisał/a:

To kurwa nie kucharze, tylko ludzie od pizzy, a po drugie to nie widzę by byli zawodowi. Taką łopatką, to można kurwa muchę ubić i to w kiblu co najwyżej!


A to ci od pizzy to kim są?
Bo jak dla mnie dalej kucharz.
Zgłoś
Avatar
M................r 2015-09-08, 0:30 6
up: Bycie kucharzem nazywasz rozrzucanie sera, szynki itp. na ciasto ? Pff... to ja ci człowieku bardzo współczuje.
Zgłoś
Avatar
~Beny 2015-09-08, 0:42 10
MyFuhrer napisał/a:

up: Bycie kucharzem nazywasz rozrzucanie sera, szynki itp. na ciasto ? Pff... to ja ci człowieku bardzo współczuje.



Ja pierdole
Zgłoś
Avatar
Szczam_na_Zakrystii 2015-09-08, 0:52 11
MyFuhrer napisał/a:

up: Bycie kucharzem nazywasz rozrzucanie sera, szynki itp. na ciasto ? Pff... to ja ci człowieku bardzo współczuje.



A wiesz że to ciasto trzeba najpierw zrobić, zrobić sosy, przygotować składniki i receptury, następnie tą pizze rozkręcić i upiec? Myślisz że to takie proste? No to zapraszam do pizzerii i pokaż jaki jesteś kozak, pracuj przy piecu w 40 stopniach przez 13h! Poza tym w wielu restauracjach kucharz który robi inne potrawy zajmuje się również pizzą wiec skończ pierdolić. Ja wiem że są jakieś speluny gdzie słowo "pizzeria" to nadużycie ale nie każdy ma takie chujowe miejsca do jedzenia jak ty.
Ty myślisz że pizzeria to jakw Tesco, mrożone ciasto, gotowe sosy z puszki i tylko wsadzić do piekarnika. Co za kurwa baran...

Bym cię postawił obok mieszalnika i nawet dał przepis na to ciasto byś chuja zdziałał.
W sumie cukiernicy to też nikt, tylko nałożą rodzynek i cukrem posypią i jest tort.
Zgłoś
Avatar
maksymilian45 2015-09-08, 1:30
Szajba_Man napisał/a:



Ty jakiś pierdolnięty jesteś?

Po pierwsze pokaż mi gdzie jest napisane że należy używać rękawiczek!
Po to się robi te jebane badania w sanepidzie żeby można było to jedzenie robić gołymi rękoma, poza tym weź kurwa rób 12-15h w rękawiczkach...
A po drugie niepisana zasada gastronomii "jak nie leżało dłużej niż 5 sekund to można podnieść".
Czy ktoś tam chodzi w gumiakach z gówna czy nie wiem ręką się po sraniu podciera żeby nie mógł dotknąć jedzenia?
Mamusi też kurwa każesz rękawiczki zakładać jak ci matole rosołek w niedziele nakłada? A podejrzewam że mamusia rączek tak często nie myje jak ludzie na kuchni.
Robiłem długo w gastro i stwierdzam że pierdolisz farmazony albo pracowałeś u jakiegoś brudasa za 3,50 za godzine i psy opierdalałeś na zapleczu. W żadnej knajpie w której pracowałem nie robiło się nic czego (bądź przez co) by się samemu nie zjadło! a to że cebula spadnie na podłogę to co? Przecież i tak sięjąpotem umyje. W domu też wypierdalasz wszystko co spadnie na podłogę? Jeśli tak to mieszkasz w chlewie!
Ty myślisz że kucharze to jakieś brudasy a te wszystkie ploty na mieście to prawda? No to cię zdziwię, 99% tych opowieści to właśnie wymyślają ludzie twojego pokroju, niudacznicy którzy myśląże jak nasmarują na kucharzy to będą fajni. Wejdz do pierwszej lepszej restauracji i powiedz kucharzowi w twarz takie fanaberie to cie kurwa na butach wyniosą kretynie.



Po 1 zamknij morde i nie krzycz bo mi twarz ochlapales.
Po 2 to samo co wyzej.
Po 3 kazda restauracja ma swoje zasady. U nas bylo tak ze trzeba bylo robic w rekawiczkach i nie rozumiem twojego bolu dupy.
Po 4 tak wypierdalam wszystko co spadnie bo nie sprzatam w domu.
Po 5 patrz punkt 1
Zgłoś
Avatar
M................r 2015-09-08, 7:17 3
Szajba_Man napisał/a:



A wiesz że to ciasto trzeba najpierw zrobić, zrobić sosy, przygotować składniki i receptury, następnie tą pizze rozkręcić i upiec? Myślisz że to takie proste? No to zapraszam do pizzerii i pokaż jaki jesteś kozak, pracuj przy piecu w 40 stopniach przez 13h! Poza tym w wielu restauracjach kucharz który robi inne potrawy zajmuje się również pizzą wiec skończ pierdolić. Ja wiem że są jakieś speluny gdzie słowo "pizzeria" to nadużycie ale nie każdy ma takie chujowe miejsca do jedzenia jak ty.
Ty myślisz że pizzeria to jakw Tesco, mrożone ciasto, gotowe sosy z puszki i tylko wsadzić do piekarnika. Co za kurwa baran...

Bym cię postawił obok mieszalnika i nawet dał przepis na to ciasto byś chuja zdziałał.
W sumie cukiernicy to też nikt, tylko nałożą rodzynek i cukrem posypią i jest tort.



Wiem jak to jest pracować w pizzeri i widzę, że chuja o tym wiesz. Zrobienie pizzy to jest gówno. A daj takiego do normalnej restauracji to chuj nie odróżni polędwicy od karczku.
Zgłoś
Avatar
~Velture 2015-09-08, 7:51 2
Widzę ,że ból dupy w komentach jak zwykle na propsie!
Zgłoś
Avatar
Szczam_na_Zakrystii 2015-09-08, 9:11 10
MyFuhrer napisał/a:



Wiem jak to jest pracować w pizzeri i widzę, że chuja o tym wiesz. Zrobienie pizzy to jest gówno. A daj takiego do normalnej restauracji to chuj nie odróżni polędwicy od karczku.





Się znalazł obeznany we wszystkim 20 letni szczyl co jeszcze niedawno na gówno mówił papu, ale wypowiada się jak by 15 lat w branży przepracował.
Prawda jest taka że sam chuja o tym wiesz i może pracowałes w jakiejś putyce z gotowcami czy foremkami.
Ewentualnie w Pizza hut.

maksymilian45 napisał/a:



Po 1 zamknij morde i nie krzycz bo mi twarz ochlapales.
Po 2 to samo co wyzej.
Po 3 kazda restauracja ma swoje zasady. U nas bylo tak ze trzeba bylo robic w rekawiczkach i nie rozumiem twojego bolu dupy.
Po 4 tak wypierdalam wszystko co spadnie bo nie sprzatam w domu.
Po 5 patrz punkt 1



Jednak to prawda. Jesteś pierdolnięty.
Oglądałeś chociaż by "TOP CHEF"? W rękawiczkach robią co nie? Ty cymbale...
Zgłoś
Avatar
Kotliczek 2015-09-08, 9:29 1
W postach same facepalmy więc i ja dodam
Zgłoś
Avatar
Batistuta1590 2015-09-08, 9:41 7
Szajba_Man
Współczuje doświadczeń z pracy w gastronomi, nie wiem w jakim Ty miejscu pracowałeś, skoro nawet w macu jak coś spadnie na ziemie to automatycznie wyrzucają, jeśli podniesiesz coś z ziemi, typu papierek, albo dotkniesz ręką twarzy czy włosów, menager automatycznie wysyła Cię do umycia rąk. Skoro pracowałeś w takich spelunach że standardy mieliście niższe niż w sieci fastfood, to tego twierdzisz że jest to normalne, to mogę stwierdzić z cała pewnością że masz niedojebanie mózgowe.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie