📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak dobrze kojarzę, to w radiu mówili, że w trybie przyśpieszonym dostał 6 lat.
polactwo to jednak tępe jest. Wam furmanki prowadzić, a nie za pojazdy przeznaczone dla cywilizowanych ludzi się brać.
kurwa ale emocje
zabawne, dzisiaj ziomek z Alstomu ( to ta firma od pendolino) pokazal mi ten filmik i koles podobno dostanie minimum 8 lat w pace. W sumie sie nie dziwie skoro wolal wybiec na tory i machac na pociag zeby sie zatrzymal przed autobusem niz rozpierdolic szlaban i spokojnie w ogrodzie pic piwko z rodzinka... Dobrze ze nikt z pasazerow nie zginal. A teraz pomyslcie ze taki debil moze Was do pracy wozic codziennie....
Ja bym mu dał 2 lata za to że w ten sposób wjechał na przejazd, 5 lat za to że nie wygonił ludzi z autobusu i dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów za to że ta "magiczna" listewka w biało-czerwone paski zatrzymała go przed zjechaniem z torów. Naraził życie i zdrowie pewnie z setki ludzi.
Może wióżł uchodźców, a cała akca była planowana? Bo żeby być takim debilem to jest nie możliwe.
Mam nadzieję, że (jeśli miał), to uprawnienia stracił dożywotnio...
A co najlepsze od zamknięcia do przejazdu pociągu on tam stał 4 MINUTY.
Kurwa, CZTERY MINUTY !!!!
I nikomu nie kazał wysiadać, biegał dookoła, machał maszyniście... ja pierdolę co za cep.
Grozi mu jakoś 6-10 lat, mam nadzieję, że w życiu już żadnego autobusu nie poprowadzi...
Kurwa, CZTERY MINUTY !!!!
I nikomu nie kazał wysiadać, biegał dookoła, machał maszyniście... ja pierdolę co za cep.
Grozi mu jakoś 6-10 lat, mam nadzieję, że w życiu już żadnego autobusu nie poprowadzi...
To że kierowca cep to już wszyscy ustalili.
Ja zadam inne pytanie. Ten przejazd jest teoretycznie monitorowany...więc powinna istnieć możliwość otwarcia szlabanu, żeby niepełnosprytnego kierowcę wypuścić z tej pułapki śmierci
Ja zadam inne pytanie. Ten przejazd jest teoretycznie monitorowany...więc powinna istnieć możliwość otwarcia szlabanu, żeby niepełnosprytnego kierowcę wypuścić z tej pułapki śmierci
up. monitoring nie oznacza że ktoś z miejsca obsługuje te rogatki, raczej że się nagrywa na jakiegoś twardziela żeby potem w razie jakiegoś zdarzenia można było to potem wrzucić na sadola.
A i jeszcze dopiszę że rogatki są projektowane w taki sposób że są "wyłamywalne", i potem w razie spotkania z takim baranem można je wstawić z powrotem bez kosztów... ale kurwa ten tutaj to zjeb absoludnie totalny.
A i jeszcze dopiszę że rogatki są projektowane w taki sposób że są "wyłamywalne", i potem w razie spotkania z takim baranem można je wstawić z powrotem bez kosztów... ale kurwa ten tutaj to zjeb absoludnie totalny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów