📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pierdolony debil. Prawko jazdy zabrać do końca życia + naprawa autokaru i pociągu + kara za spowodowanie katastrofy w ruchu lądowym + grzywna. I tak złamał szlaban, jełop bez wyobraźni.
PS. Pasażerowie też pizdy. Zamiast wyskoczyć i podnieść szlaban, to pewnie komórki do nagrywania wyjęli.
PS. Pasażerowie też pizdy. Zamiast wyskoczyć i podnieść szlaban, to pewnie komórki do nagrywania wyjęli.
Rozjebać autobus, pociąg i narazić ludzi czy uszkodzić szlaban ...taki dylemat.
Wystarczyło staranować plastikową tyczkę ale nie. Po co. Czego wymagać po debilu który wjeżdża przy zamkniętych rogatkach.
tyle czasu, dwa razy autobus obszedł. Co za matoł.
pomijając wjazd na tory przy zamkniętych rogatkach autobusem.
Kierowca roku.
pomijając wjazd na tory przy zamkniętych rogatkach autobusem.
Kierowca roku.
No aż się wkurwiłem, rozumiem baba, ale facet, zawodowy kierowca, z 40 osobami w autobusie, jakim prawem może go szlaban zatrzymać...
Jeszcze widać rogatki odsunięte od przejazdu, żeby spokojnie 2 osobowe się zmieściły jakby co, ale jak widać nie przewidzieli że kierowca autobusu też może być niepełnosprytny.
No i oczywiście pendolino, kurwa zawsze pendolino się wpierdala w takich...
Jeszcze widać rogatki odsunięte od przejazdu, żeby spokojnie 2 osobowe się zmieściły jakby co, ale jak widać nie przewidzieli że kierowca autobusu też może być niepełnosprytny.
No i oczywiście pendolino, kurwa zawsze pendolino się wpierdala w takich...
co za zjeb genetyczny. szlaban mu przeszkadzał. a po pierdolnięciu i tak złamany.
kokos_123 napisał/a:
No aż się wkurwiłem, rozumiem baba, ale facet, zawodowy kierowca, .
To nie facet tylko zwykła pizda, facet by tak nie zrobił.
Debilowi zabrać uprawnienia... 0 mózgu. gość miał kupe czasu żeby przemyśleć sytuacje. To wybrał zatrzymanie pociągu... DEBIL. A i tak na koniec pociąg zrobił to co powinien kierowca autobusu. Rozjebać autobus warty ok 1 mil i pendolino za sryljard milionów bo szkoda szlabanu za 5 zł
Zawsze mnie zastanawia, jaka logika kieruje ludźmi, którzy zatrzymują się na przejeździe, gdy szlaban się zamyka.
Czy naprawdę mniejszym złem jest złamać szlaban i przejechać dalej, uszkadzając szlaban, czy rozjebać sobie auto / autobus / ciężarówkę? No ja pierdolę, cóż za idiota!
Czy naprawdę mniejszym złem jest złamać szlaban i przejechać dalej, uszkadzając szlaban, czy rozjebać sobie auto / autobus / ciężarówkę? No ja pierdolę, cóż za idiota!
jebany Janusz nie mógł poczekać 3 min! Przez skurwesyna nie dojechałem na czas do pracy... Tłumacz się Januszu i chuj tobie serdecznie w dupe!!!
Cwaniaczek sam wysiadł a z ludzi chciał zrobić sardynki , ludzie tez debile no ale zapłacili za bilety to chcieli mieć dobre miejscówki
Bez sensu. Powinien był stanąć na torach i machać do maszynisty. W sensie celem zatrzymania maszynisty wraz z pociągiem.
Ej, ale przejazdy gdzie jeżdżą Pędziolino nie miały mieć automatycznego hamulca, gdy tylko ktoś dotknie szlabanu?
Tak jak było to w zeszłym roku, gdzie pedalarz (bo tego idioty nazwać rowerzystą nie można) zahaczył o szlaban plecakiem (gdy chciał pod nim przejść) i pociąg dostał sygnał do alarmowego zwolnienia do 20 km/h?
warminsko-mazurska.policja.gov.pl/ol/aktualnosci/20600,Nowe-Miasto-Lub...
Tak jak było to w zeszłym roku, gdzie pedalarz (bo tego idioty nazwać rowerzystą nie można) zahaczył o szlaban plecakiem (gdy chciał pod nim przejść) i pociąg dostał sygnał do alarmowego zwolnienia do 20 km/h?
warminsko-mazurska.policja.gov.pl/ol/aktualnosci/20600,Nowe-Miasto-Lub...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów