(Materiał własny) A dla wszystkich zawodowych kretynów i dla tych którym upier...iło rączki i nie potrafią korzystać z kierunkowskazów - kij wam w oko bo w d.pę za przyjemnie!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
(Materiał własny) A dla wszystkich zawodowych kretynów i dla tych którym upier...iło rączki i nie potrafią korzystać z kierunkowskazów - kij wam w oko bo w d.pę za przyjemnie!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak juz kiedyś wspomniałem: codzienny wpierdol dla kierowcy tira zamiast porannej kawy dożywotnio kurwa!
dawido4891 napisał/a:
Zawodowy Kretyn
(Materiał własny)
Masz dyplom potwierdzający kwalifikacje zawodowe?
Tirowcy to skur**syny na drodze zajeżdża droge nie włącza kierunkowskazów.... A na radiu największe cwaniaki
Kurna ostatnio to tylko sami "super kretyni", "zawodowi kretyni", "niesamowity kretyn", "szalony kretyn" i moje ulubiony "bezmózgi kretyn" kurwa już nawet normalnych kretynów nie ma
A co by ci kierunkowskaz pomógł? Rozumiem że nie przeszkodziło Ci to że jechał na czołówkę tylko to że nie wrzucił kierunkowskazu?
kierowcy ciezarowek to kurwy i zawalidrogi to jedno,a szmaty jebane na komarkach czy innych rowerkach wymuszajacych takie wyprzedzanie jak na filmie to drugie.Jebac jednych i drugich niech spierdalaja na sciezki/tory
SAFerguson napisał/a:
A co by ci kierunkowskaz pomógł? Rozumiem że nie przeszkodziło Ci to że jechał na czołówkę tylko to że nie wrzucił kierunkowskazu?
Masz racje. Kierunkowskaz w niczym by tu nie pomógł, ale też mnie to strasznie wkur..a więc korzystają z okazji wylałem swoje żale.
Z jednej strony rowerzysta, a z drugiej samochód :s Wszyscy się zmieszczą
Materiał własny, ale zamiast dźwięku musiałeś dodać jakaś zjebaną muzykę. Czyli pewnie wydarłeś się jak pizda i myślałeś, że nikt nie przejrzy
Nie było czasu na włączanie kierunkowskazu. Jak ktoś przed tirem nagle robi bach w lewo i wyprzedza rowerzystę to kierowca tira ma tylko czas na machnięcie kierownicą.
Kurwa, w normalnym państwie za takie coś dają kary po 20k i prace społeczne, u nas takie coś przechodzi płazem... Kurwy komunistyczne zniszczyły ten kraj a co gorsze uczyniły hołotę pełnoprawnymi obywatelami...
RYJ23 napisał/a:
kierowcy ciezarowek to kurwy i zawalidrogi to jedno,a szmaty jebane na komarkach czy innych rowerkach wymuszajacych takie wyprzedzanie jak na filmie to drugie.Jebac jednych i drugich niech spierdalaja na sciezki/tory
Wyłożysz ze swoich na ścieżkę przez miasto?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów