You're Never Fully Dressed Without a SmileNo fajnie to wygląda. Nawet zajebiście.
Ale jak myślę, że musiałbym spędzać codziennie po kilka godzin na machanie zabawką tylko dla ćwiczenia wielkiego performensu tylko po to żeby być gwiazdą 3-minutowego filmiku, który zginie pośród setek innych filmików w dzisiejszym dobrobycie materiałów rozrywkowych, to bym to poważnie rozważył nawet na rzecz alkoholizmu. Niedoceniona, wieloletnia pasja, która końcem końców posłuży jako ciekawostka na jednej czy dwóch schadzkach, albo marna bo marna, ale jednak jakaś rozrywka, która coś da dla przyszłości.
... Raczej w formie schadzek w AA... no ale to też jakaś przyszłość
W stanach za zwycięstwo w zawodach można zarobic nawet 5 tysi baksów. W Polsce nagrody raczej w formie gadżetów, które można sprzedac za kilka stów.
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.jara mnie to wc chuj ......
Po prostu przyznaj się że ty też tak nie potrafisz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów