Janosz Karancz - mistrz żonglowanie yo-yo 2013
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
jara mnie to wc chuj ......
Przynajmniej nie siedzi w domu..
No fajnie to wygląda. Nawet zajebiście.
Ale jak myślę, że musiałbym spędzać codziennie po kilka godzin na machanie zabawką tylko dla ćwiczenia wielkiego performensu tylko po to żeby być gwiazdą 3-minutowego filmiku, który zginie pośród setek innych filmików w dzisiejszym dobrobycie materiałów rozrywkowych, to bym to poważnie rozważył nawet na rzecz alkoholizmu. Niedoceniona, wieloletnia pasja, która końcem końców posłuży jako ciekawostka na jednej czy dwóch schadzkach, albo marna bo marna, ale jednak jakaś rozrywka, która coś da dla przyszłości.
... Raczej w formie schadzek w AA... no ale to też jakaś przyszłość
Ale jak myślę, że musiałbym spędzać codziennie po kilka godzin na machanie zabawką tylko dla ćwiczenia wielkiego performensu tylko po to żeby być gwiazdą 3-minutowego filmiku, który zginie pośród setek innych filmików w dzisiejszym dobrobycie materiałów rozrywkowych, to bym to poważnie rozważył nawet na rzecz alkoholizmu. Niedoceniona, wieloletnia pasja, która końcem końców posłuży jako ciekawostka na jednej czy dwóch schadzkach, albo marna bo marna, ale jednak jakaś rozrywka, która coś da dla przyszłości.
... Raczej w formie schadzek w AA... no ale to też jakaś przyszłość
jeśli to imponuje współczesnej młodzieży ciesze się
że moja młodość przypadła na czasy zwisania na trzepaku,
kapiszonów i drużyny-A
kapiszonów i drużyny-A
a w tle puszczane sa z magnetowidu te wszyswtkie "łoooooooooooooo" "uuuuuuuuuuuuuu"
...
...
kapiszonów i drużyny-A
Wtedy już dawno yoyo były w Polsce sam miałem i się bawiłem, jakbyś nie zwisał na trzepaku to może byś wiedział.
Niesamowite co z tym można zrobić. Piwko.
kurwa że ktoś sie jeszcze tym bawi...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów