Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa, serio sam bym spokojnie podołał,chociaż praktycznie mi się nie odbija(nie bekam)-nie dość,że nie potrafię,to w dodatku mogę wypić kilka browarów do sytego obiadu i sam z siebie też nie beknę.
Byłem u lekarki,ale powiedziała mi że tak już mam i że to bardzo źle ale trudno.
-no coś takiego,bo gapiłem się jej w cycki,ale zawsze tak robię i chyba to lubi,gdyby nie to,że pewnie ma dzieci,ma gdzieś około 30lat i jest głupia jak but(nie jestem lekarzem,ale jak można uważać,że faszerowanie dzieci lekami jest dobre)...żartowałem
I tak gdybym mógł wyruchałbym ją.
Nie wypisałem się od lekarza dziecinnego i chuj,babka ma fajne cycki i hajs za mnie,jest może głupia,ale też miła i nie podkablowała rodzicom,gdy zorientowała się,że przyszedłem zjarany jak świnia na badania w wieku 16 lat-ale mnie zjebała strasznie.Sama mi poleciła zostać u niej po skończeniu 18,więc chyba ma hajs jakoś zależny od liczby pacjentów(jest lekarzem w publicznej przychodni).
Pedał w różowym w środku wylał piwo na koszulkę,jebany oszust i kłamca.
Kurwa, serio sam bym spokojnie podołał,chociaż praktycznie mi się nie odbija(nie bekam)-nie dość,że nie potrafię,to w dodatku mogę wypić kilka browarów do sytego obiadu i sam z siebie też nie beknę.
Byłem u lekarki,ale powiedziała mi że tak już mam i że to bardzo źle ale trudno.
-no coś takiego,bo gapiłem się jej w cycki,ale zawsze tak robię i chyba to lubi,gdyby nie to,że pewnie ma dzieci,ma gdzieś około 30lat i jest głupia jak but(nie jestem lekarzem,ale jak można uważać,że faszerowanie dzieci lekami jest dobre)...żartowałem
I tak gdybym mógł wyruchałbym ją.
Nie wypisałem się od lekarza dziecinnego i chuj,babka ma fajne cycki i hajs za mnie,jest może głupia,ale też miła i nie podkablowała rodzicom,gdy zorientowała się,że przyszedłem zjarany jak świnia na badania w wieku 16 lat-ale mnie zjebała strasznie.Sama mi poleciła zostać u niej po skończeniu 18,więc chyba ma hajs jakoś zależny od liczby pacjentów(jest lekarzem w publicznej przychodni).
Ale ciebie to zdrowo popierdoliło.
Spróbujcie wypić 0.6 na raz i zobaczycie jak piana wam zbuzuje w bebechach.
Pamiętam koleś wykręcił 2,5 sek. Ja 4 z hakiem, ale stoperowi już czas się kończył. Polecam. Piwo, wóda, Polibuda.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów