"Odleciał jak modelki do Dubaju"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
"Odleciał jak modelki do Dubaju"
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kolejna głupia moda dotarła do Polski (co prawda ze znacznym opóźnieniem, ale jednak). Zamiast promować ambitny i prawdziwy sport, to promują tylko idiotów i coraz większą patologię. Przykre lecz niestety prawdziwe. Społeczeństwo staje się z dnia na dzień bardziej zidiociałe - gdyż bez chętnych widzów do oglądania takich "zjawisk" nie byłoby tylu durnych programów etc..
Jak widać postęp naszej cywilizacji ma się dobrze.
Przepaść pomiędzy kulturą europejską a afrykańską szybko zanika.
Przepaść pomiędzy kulturą europejską a afrykańską szybko zanika.
W pierwszej kolejności trzeba podziękować MTV za te programy dla imbecyli typu Warsaw W(s)hores. Później te wszystkie patusy przeniosły się na YouTube'a, a teraz robią sobie jakieś gale. Ciekawe co będzie następne. Liczę, że zawody w skakaniu główką na beton.
aradd napisał/a:
Kolejna głupia moda dotarła do Polski (co prawda ze znacznym opóźnieniem, ale jednak). Zamiast promować ambitny i prawdziwy sport, to promują tylko idiotów i coraz większą patologię. Przykre lecz niestety prawdziwe. Społeczeństwo staje się z dnia na dzień bardziej zidiociałe - gdyż bez chętnych widzów do oglądania takich "zjawisk" nie byłoby tylu durnych programów etc..
Wyjmij kija z dupy i idź się przespacerować
TheAndyboy888 napisał/a:
Wyjmij kija z dupy i idź się przespacerować
a ty wyjmij głowę z kibla
A ja znam osobiście tego Pana co nokautuje liściem. Razem trenujemy na siłowni. Jest bardzo cichy i uprzejmy. Myślałem że tylko arm wrestlinigiem się trudni. Nie wiedziałem że tak potrafi z liścia w mordę dać
W prawym górnym rogu (PATO) i wszystko jasne.
Nazwa stacji jasno wskazuje społeczność takiej rozrywki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów