Dwaj panowie podrzucając koran w gęsto zagęszczonej imigrantami dzielnicy duńskiej stolicy spowodowali kilkudniową burdę, a dla nich samych skończyło się to prawie bliskim spotkaniem z miłującym pokój muzułmaninem i jego nożem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Katie napisał/a:
Tak jest szanowni państwo, multikulturalizm nie działa.
Działa, Polska taka była w czasach świetności. To co masz na myśli jest spierdoloną przez idiotów karykaturą
Niezwyciężony napisał/a:
Działa, Polska taka była w czasach świetności. To co masz na myśli jest spierdoloną przez idiotów karykaturą
Polska była multi kulti, nawet żydzi przez całe wieki mieli swoją bezpieczną przystań. Ale było jedno prawo - prawo polskie, żadne inne prawo multi kulti nie obowiązywało
Mogli nasrac na tą ksiaczeke.
Brudasy maja krótka pamięć. Dopiero co niedawno kebab remover pokazał im że muszą sobie zwazac a oni dalej uważają się za bezkarnych
Brudasy maja krótka pamięć. Dopiero co niedawno kebab remover pokazał im że muszą sobie zwazac a oni dalej uważają się za bezkarnych
@up jest różnica pomiędzy poszanowaniem mniejszości wyznaniowych kulturowych i religijnych przez większość w ramach państwa, wynikającym z dobrej woli tej większości, a bezmyślnym bełtaniem przez polityków skrajnie odmiennych narodowości, etniczności, i religii w ramach szaleńczego eksperymentu socjologicznego prowadzonego na "żywo".
Czy Polska była i jest państwem gdzie panuje zasada tolerancji kulturowej/religijnej? Jak najbardziej.
Czy w Polsce kiedykolwiek miało miejsce multikulti? Nigdy. I mam nadzieję, że tak pozostanie.
Edit: A tak swoją drogą, multikulti jest stosunkowo świeżym pomysłem- lata 70.- Kanada.
Czy Polska była i jest państwem gdzie panuje zasada tolerancji kulturowej/religijnej? Jak najbardziej.
Czy w Polsce kiedykolwiek miało miejsce multikulti? Nigdy. I mam nadzieję, że tak pozostanie.
Edit: A tak swoją drogą, multikulti jest stosunkowo świeżym pomysłem- lata 70.- Kanada.
Katie napisał/a:
....Edit: A tak swoją drogą, multikulti jest stosunkowo świeżym pomysłem- lata 70.- Kanada.
No jest jeszcze Hameryka, ulep chyba ze wszystkich kultur
Co za jebane zwierzęta nie potrafią uszanować czyjejś religii , kultury w muzułmańskim kraju . Powinni połamać tych turystów .
i jeszcze nikt tego nie napisał? ten młody tylko mi przypomina breivika?
Breivik to ciota! zamiast wejść w tłum ciapaków i zrobić porządek to wolał strzelać do swoich.
Z dupy takie prowokacje. Moim zdaniem kebaby zachowały się tak jak należy.
Mają więcej jaj niż Polskie czerwone kmioty cieszące się jak nergal targa biblie czy w sytuacjach woodstokowych gdy śmiecie z antify palą biblie.
Mają więcej jaj niż Polskie czerwone kmioty cieszące się jak nergal targa biblie czy w sytuacjach woodstokowych gdy śmiecie z antify palą biblie.
Spiderowski napisał/a:
Z dupy takie prowokacje. Moim zdaniem kebaby zachowały się tak jak należy.
Porównujesz małpy do ludzi. Chrześcijanin albo ciebie oleje albo powie ci że nie podoba mu się to co robisz z Biblią, ale na pewno nie skoczy ci do gardła z nożem. I to odróżnia ludzi od człekokształtnych.
No, ale twój wybór, skoro tak imponuje ci islam to leć, zakładaj hidżab czy jak oni tam nazywają te szmaty, i zasuwaj posuwać kozy lub pójdź krok dalej i zostań jedną z nich
uwzam ze bardzo dobre, za tymi gosciami co podrzucaja, powininno byc stanowisko z CKM'em.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów