📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zaraz się wyleje hejt na motocyklistów ale wystarczy podmienić motor na ciężarówkę w pełnym załadunku. "ona go nie widziała..." i te krokodyle łzy. Czy to jest kobiece panaceum na wszystko?
jjuice napisał/a:
zaraz się wyleje hejt na motocyklistów ale wystarczy podmienić motor na ciężarówkę w pełnym załadunku. "ona go nie widziała..." i te krokodyle łzy. Czy to jest kobiece panaceum na wszystko?
Słuchaj latam na moto juz od wielu wielu lat i mogla nie zobaczyć ( motocykl niestety jest mały ,motocyklista miał słońce za plecami to sprawia , że praktycznie znikamy z pola widzenia) Nie bronie tej osoby bo to co zrobiła jest skrajnie idiotyczne i musi ponieść pełną karę . Natomiast motocykliści często sami nie dają sobie szansy .
ktmsxf450 napisał/a:
wycelował to ci stary do japy kutasem
Ależ się pizdocyklista wzburzył, i to jeszcze szkodnik leśny. Linka już na ciebie czeka
i jednej motopizdy mniej he he huja tam sorry, prawilny manewr
Z twarzy nawet nie najgorsza. Przypuszczam,że sporo użytkowników tego portalu tak jak i ja w ramach przeprosin z jej strony i późniejszej rehabilitacji kazałbym jej zająć się nie jedną moją kończyną gdy już doszedłbym na zdrowiu do siebie
porczmanki napisał/a:
Ależ się pizdocyklista wzburzył, i to jeszcze szkodnik leśny. Linka już na ciebie czeka
nNe wiem czy nie opowiadam suchara ale jest taki kawał " Facet rozpieprza sie samochodem z żoną ... po obudzeniu ze śpiączki pojawia się lekarz. Co ze mną będzie pyta: z Panem w porządku wyjdzie Pan z tego. Gorzej z żoną bo to tak wózek inwalidzki 200 tysiecy $, opieka całodobowa 500 tys $ itd itp. Lekarz widzi jak mężowi mina rzednie z minuty na minutę. Na to lekarz "Proszę się nie martwić ja żartowałem żona nie żyje " Tutaj akurat ta baba ma pecha bo koleś przeżył
jakby nie chciał umrzeć to by na motor nie wsiadał.
Pierwsza myśl jaka mnie najszła- czemu nie złapał za cyck?!
Słoneczko po prawej moturzysta miał, cipa miała po lewo-tył, by chciała to by widziała. Ale włosy poprawiła jak zobaczyła kamerke więc ok. Chyba ustawione. I kukułke mieli w klatce też.
symptomCOVID19 napisał/a:
Słuchaj latam na moto juz od wielu wielu lat i mogla nie zobaczyć ( motocykl niestety jest mały ,motocyklista miał słońce za plecami to sprawia , że praktycznie znikamy z pola widzenia) Nie bronie tej osoby bo to co zrobiła jest skrajnie idiotyczne i musi ponieść pełną karę . Natomiast motocykliści często sami nie dają sobie szansy .
Słoneczko po prawej moturzysta miał, cipa miała po lewo-tył, by chciała to by widziała. Ale włosy poprawiła jak zobaczyła kamerke więc ok. Chyba ustawione. I kukułke mieli w klatce też.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów