Kostucha trochę zaspała. Za dużo melisanaen.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
siedzisz na ochronie oglądasz filmiki z motocyklistami życzysz im śmierci tylko poto żeby oglądać filmik i pierwszy wstawić, dałnie ochraniaj tam w nie na Internecie non stop siedzisz
CoJaTamKurwaWiem, Trzeba przyznać Kapitanie GIF, że masz wyczucie i humoru poczucie
okoń321 napisał/a:
"poto", "dałnie", "ochraniaj", "tam w nie na", "okoń", "taka ryba"... ja był dał panu nagrodę. "Bólodupiec roku".siedzisz na ochronie oglądasz filmiki z motocyklistami życzysz im śmierci tylko poto żeby oglądać filmik i pierwszy wstawić, dałnie ochraniaj tam w nie na Internecie non stop siedzisz
Standardowe pytanie:
Czyja wina?
Kierowcy motocykla czy kierowcy motocykla?
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Czyja wina?
Kierowcy motocykla czy kierowcy motocykla?
Tu i teraz.
krz2 napisał/a:
Czemu ktoś mając nagranie nagrał telewizor odtwarzający ów nagranie?
Bo nie ma możliwości technicznych/umiejętności w celu skopiowania nagrania.
TT4 napisał/a:
CoJaTamKurwaWiem, Trzeba przyznać Kapitanie GIF, że masz wyczucie i humoru poczucie
"poto", "dałnie", "ochraniaj", "tam w nie na", "okoń", "taka ryba"... ja był dał panu nagrodę. "Bólodupiec roku".
siema korki taczer, nie trześ się tak na którą masz ?
Ten filmik bardzo ładnie ukazuje, jak bardzo widoczni są motopizdocykliści zasuwający 150+ przez skrzyżowanie. potem pretensje, że ten z osobówki wymusił...
Kogo wina? Oczywiście, że kamerzysty. Mógł jechać wolniej. Wystarczyłaby tylko jedna sekunda opóźnienia
TT4 napisał/a:
....
Czego jak czego, ale komplementu to sie na sadolu nie spodziewalem
You made my day!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów