18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
CoJaTamKurwaWiem 2017-06-10, 6:19 30
Zgłoś
A................r 2017-06-10, 6:28
siedzisz na ochronie oglądasz filmiki z motocyklistami życzysz im śmierci tylko poto żeby oglądać filmik i pierwszy wstawić, dałnie ochraniaj tam w nie na Internecie non stop siedzisz
Zgłoś
TT4 2017-06-10, 6:36 16
CoJaTamKurwaWiem, Trzeba przyznać Kapitanie GIF, że masz wyczucie i humoru poczucie

okoń321 napisał/a:

siedzisz na ochronie oglądasz filmiki z motocyklistami życzysz im śmierci tylko poto żeby oglądać filmik i pierwszy wstawić, dałnie ochraniaj tam w nie na Internecie non stop siedzisz

"poto", "dałnie", "ochraniaj", "tam w nie na", "okoń", "taka ryba"... ja był dał panu nagrodę. "Bólodupiec roku".

Syneczkowie nie wysiadacie tutaj...

youtube.com/watch?v=6od76UNHt-M
Zgłoś
~Velture 2017-06-10, 8:47 1
Standardowe pytanie:
Czyja wina?
Kierowcy motocykla czy kierowcy motocykla?

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
krz2 2017-06-10, 12:23
Czemu ktoś mając nagranie nagrał telewizor odtwarzający ów nagranie?
Zgłoś
kalijanek 2017-06-10, 12:51 1
motopizdeczka też ma obowiązek patrzeć w lusterka w końcu motocykle są wszędzie

Tu i teraz.
Zgłoś
htp 2017-06-10, 13:22
krz2 napisał/a:

Czemu ktoś mając nagranie nagrał telewizor odtwarzający ów nagranie?

Bo nie ma możliwości technicznych/umiejętności w celu skopiowania nagrania.
Zgłoś
A................r 2017-06-10, 13:46
TT4 napisał/a:

CoJaTamKurwaWiem, Trzeba przyznać Kapitanie GIF, że masz wyczucie i humoru poczucie

"poto", "dałnie", "ochraniaj", "tam w nie na", "okoń", "taka ryba"... ja był dał panu nagrodę. "Bólodupiec roku".

siema korki taczer, nie trześ się tak na którą masz ?
Zgłoś
Czechos 2017-06-10, 14:57 2
Ten filmik bardzo ładnie ukazuje, jak bardzo widoczni są motopizdocykliści zasuwający 150+ przez skrzyżowanie. potem pretensje, że ten z osobówki wymusił...
Zgłoś
Haylash 2017-06-10, 15:05
Kogo wina? Oczywiście, że kamerzysty. Mógł jechać wolniej. Wystarczyłaby tylko jedna sekunda opóźnienia
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2017-06-10, 17:46 1
TT4 napisał/a:

....

Czego jak czego, ale komplementu to sie na sadolu nie spodziewalem
You made my day!
Zgłoś
Jebać_Psy 2017-06-10, 18:57
jebaniutki, na farciku

traplord
Zgłoś
devadro 2017-06-10, 19:06 3
kierowco patrz w lusterka , motocykle są wszędzie!!!!!
Zgłoś
alkofil84 2017-06-12, 15:15
Chyba nie patrzył w lusterka
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów