Razem mają IQ mniejsze niż moc tego piździka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Myślałem, że typ w białym zajebał im ten skuterek zaraz po wypadku, ale okazało się, że równie frywolnie pozostawił swojego piździka po drugiej stronie drogi
Film pokazuje dlaczego w takich przypadkach należy dobić sprawcę. Inaczej będzie próbował spierdolić.
goslaw3 napisał/a:
nierozumiem o co tyle krzyku przeciez wszystko wyszlo idealnie
No nie do końca, bo wstali o własnych siłach.
Zaprzysiężony napisał/a:
Myślałem, że typ w białym zajebał im ten skuterek zaraz po wypadku, ale okazało się, że równie frywolnie pozostawił swojego piździka po drugiej stronie drogi
no z naście razy przewijałem, aż wykminiłem. xD
typek w bialym na drodze ich chciał zdziesionować(on stoi im na drodze w trakcie uderzenia), ofiary zesrane chciały zawrócić by ujść z życiem, z efektem widocznym.
biały zobaczył co się odjebało, i w długą.
proszę ekspertów o ocenkę moich detektywistycznych wysrywów.
ps. lubię sobie czasem pokadrować mordki z ostatnich chwil. xD
ps2. tylko że biały trzyma kask w ręku, trochę nie bardzo napad, sam nie wiem. xD
viking19 napisał/a:
no z naście razy przewijałem, aż wykminiłem. xD
typek w bialym na drodze ich chciał zdziesionować(on stoi im na drodze w trakcie uderzenia), ofiary zesrane chciały zawrócić by ujść z życiem, z efektem widocznym.
biały zobaczył co się odjebało, i w długą.
proszę ekspertów o ocenkę moich detektywistycznych wysrywów.
ps. lubię sobie czasem pokadrować mordki z ostatnich chwil. xD
ps2. tylko że biały trzyma kask w ręku, trochę nie bardzo napad, sam nie wiem. xD
Widocznie ten skuter był mu pisany
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów