Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

polecam teledysk z nutki dla wszystkich sadoli
Caravan Palace - Lone Digger

Gdyby buk istniał bo nie byłoby cię halmanku na sadolu i nie zaśmiecałbyś portalu motorami z Azji
Głupa pali, jakby się nic nie wydarzyło, chyba każdy zna to uczucie. A tak serio szkoda psinki, jeśli ma jakiś uraz wewnętrzny to chyba kiepsko z nim było...
trytodie napisał/a:
polecam teledysk z nutki dla wszystkich sadoli
W ogóle fajny zespół, mają kilka niezłych kawałków.
russian-roulette napisał/a:
Gdyby buk istniał bo nie byłoby cię halmanku na sadolu i nie zaśmiecałbyś portalu motorami z Azji
Nie bądź niemiły bo… Gdyby bóg, którego nie ma istniał to osobiście za pomocą łopaty do śniegu, zrobił by wczoraj aborcje wsteczną twojej matce. Poza tym zauważ ze Jessie zaśmieca portal skuterami i ruskimi kierownikami lady.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie