Moszna? Moszna!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
łeee... liczyłem, że ten statek/prom wciągnie go później do wody, a tu sukces...
Nie oglądać, udało się, nikt nie ucierpiał.
Tylko ja czekałem aż rowerzysta przejedzie pod i sie wyjebie albo złapie za line i pomoże?
przypomina mi się temat sadistic.pl/wyciaganie-auta-z-rowu-vt377003.htm
i komentarz krzyksa pod nim
1.Michal napisał/a:
Wersja rosyjska
i komentarz krzyksa pod nim
krzyks napisał/a:
Gdyby obok było lotnisko, to pewnie użyliby samolotu.... a jakby ugrzęźli na plaży wyciągnąłby ich jakiś tankowiec.
- Stary, zakopałem się ciężarówką, ale przypłynął statek i mnie wyciągnął...
- Stary, zakopałem się ciężarówką, ale przypłynął statek i mnie wyciągnął...
HDS-em mógł sobie pomóc lub podporami hydraulicznymi a ten zaraz statek na pomoc wezwał, maja rozmach skurwisyny
00:49 "Allahu akbar"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów