Zdaje się, że to było celowe.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie gówniak darł ryja w sklepie bo zobaczył przy kasie batoniki czy inne gówno, a chłop miał kupić tylko papier toaletowy. Dobrze tak smrodowi, niech się uczy kultury chujek.
To, że Cie tak starzy wychowywali, to nie oznacza, że każdy
tak wychowuje własne dzieci
Dlatego właśnie jesteś spierdolina umysłową
Nie współczuję
Nie współczuję
O, widzę, że w końcu pokazałeś swoje prawdziwe oblicze. Zawsze robisz z siebie na siłę największego downa, ale teraz obsrałeś się jak klasyczna sadolowa pizdeczka, bardzo ładnie
Moje przyszłe dzieci będą mieli ze mną mega PRZEJBANE xD
Ale pojebany i bez wyobraźni stary
Młody zakradł się jak łasica, od tyłu. Te drzwi nie są ciężkie, bo to ramka z plastiku i aluminium z siatką na komary. Bardziej się wystraszył niż go bolało.
O, widzę, że w końcu pokazałeś swoje prawdziwe oblicze. Zawsze robisz z siebie na siłę największego downa, ale teraz obsrałeś się jak klasyczna sadolowa pizdeczka, bardzo ładnie
Jak pójdziesz na przedpokój to tam jest skrzynka z „piorunem”. Jak otworzysz, to są tam takie wkręcanie walce albo wihajsterki. Złap za takie kabelki co do nich dochodzą i wyrwij je tak żeby nie mieć prądu. Tak to zrób żeby nie mieć dostępu do internetu.
Młody zakradł się jak łasica, od tyłu. Te drzwi nie są ciężkie, bo to ramka z plastiku i aluminium z siatką na komary. Bardziej się wystraszył niż go bolało.
Owszem, zabolało go nawet, jeśli drzwi są lekkie. Małe dzieci nie zakradają się podstępem.
@up KapaJeleniu
To, że Cie tak starzy wychowywali, to nie oznacza, że każdy
tak wychowuje własne dzieci
Nie współczuję
zapamiętaj jesteś przegrywam, i nic tego nie zmieni.
Z wyrazami pogardy Zdychaj .
Jak pójdziesz na przedpokój to tam jest skrzynka z „piorunem”. Jak otworzysz, to są tam takie wkręcanie walce albo wihajsterki. Złap za takie kabelki co do nich dochodzą i wyrwij je tak żeby nie mieć prądu. Tak to zrób żeby nie mieć dostępu do internetu.
Jak pójdziesz do piwnicy (co ja pierdolę ), to tam masz na półce taki czerwony kask. Załóż go na baniak, wsiądź na swoją pizdorynkę, przejedź się kawałek, zatrzymaj w lesie, zrób kilka kroków, dotleń się trochę. Następnie możesz wrócić do piwnicy i zastanowić się nad swoim postępowaniem. Nie będę ci doradzał wizyty u specjalisty, bo fajnie widzieć jak ktoś traci rozum i już nawet nie wie z którego konta popierdala.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów