Pewnie Palikot przejmie rolę lidera parady, która w niedługim czasie przemaszeruje ulicami Warszawy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chce taką koszulkę.
Ant1984 napisał/a:
O co tu chodzi?
DGE wydało na rynek koszulkę "Sadzić Palić Zalegalizować" oraz płytę "El Polako". Tutaj mamy parodię
Łapać, karać, resocjalizować
Jestem za homogenizacją.
Pragnienie legalizacji zielonego niezależnie od wieku pragnącego jest gówniarstwem
ControlYourMind napisał/a:
DGE wydało na rynek koszulkę "Sadzić Palić Zalegalizować" oraz płytę "El Polako". Tutaj mamy parodię
Obrazek
Kolejny "znafca". El polako to firma produkująca ubrania, a to że jedna z płyt gurala się tak nazywała nie ma z tym nic wspólnego. Zanim napiszesz coś w internecie sprawdź czy masz rację. a tak w ogóle to skąd Ci się kurwa wzięło to DGE?!
PiranNinja napisał/a:
Pragnienie legalizacji zielonego niezależnie od wieku pragnącego jest gówniarstwem
Albo jesteś dealerem albo twój mózg jest bezużytecznym organem. Poczytaj sobie medyczne zastosowanie marihuany zanim zaczniesz pisać takie brednie.
Dżoker napisał/a:
lepiej doić skurwiałą wódkę która jebie i chujowo smakuje.
101 lat i wódka Ci nadal źle pachnie i nie smakuje...
MUodyy napisał/a:
Kolejny "znafca". El polako to firma produkująca ubrania, a to że jedna z płyt gurala się tak nazywała nie ma z tym nic wspólnego. Zanim napiszesz coś w internecie sprawdź czy masz rację. a tak w ogóle to skąd Ci się kurwa wzięło to DGE?!
Kolejny znaFca....
DGE = DonGuralEsko (chyba stąd mu się to wzieło...)
El Polako to firma wchodzą w skład Szpadyzor Records której właścicielem i pośrednio założycielem również jest DGE.
I co znafco?? Latwo obrażać nie znając podstaw tematu...
To co zaczynacie napieradalnke o wspaniałe , uzdrowicielskie działania zielonego bo nie wiem czy iść po popcorn
Więc skąd określenie "DGE wydało"? I dziękuję za rozwinięcie skrótu DGE bo bym kurwa na to nie wpadł. A obraziłem, bo właśnie znam podstawy tematu, a wypowiadający się "znafca" nie zna. Jeżeli sądzisz inaczej przeczytaj sobie jego post tak z 30 razy może w końcu zrozumiesz, że jest to bez sensu i nie ma odbicia w rzeczywistości.
Pozdrawiam czytających ze zrozumieniem.
Pozdrawiam czytających ze zrozumieniem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów