Pewnie Palikot przejmie rolę lidera parady, która w niedługim czasie przemaszeruje ulicami Warszawy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chce taką koszulkę.
Ant1984 napisał/a:
O co tu chodzi?
DGE wydało na rynek koszulkę "Sadzić Palić Zalegalizować" oraz płytę "El Polako". Tutaj mamy parodię
Łapać, karać, resocjalizować
@Up a dlaczego?
ControlYourMind napisał/a:
DGE wydało na rynek koszulkę "Sadzić Palić Zalegalizować" oraz płytę "El Polako". Tutaj mamy parodię
Obrazek
Kolejny "znafca". El polako to firma produkująca ubrania, a to że jedna z płyt gurala się tak nazywała nie ma z tym nic wspólnego. Zanim napiszesz coś w internecie sprawdź czy masz rację. a tak w ogóle to skąd Ci się kurwa wzięło to DGE?!
PiranNinja napisał/a:
Pragnienie legalizacji zielonego niezależnie od wieku pragnącego jest gówniarstwem
Albo jesteś dealerem albo twój mózg jest bezużytecznym organem. Poczytaj sobie medyczne zastosowanie marihuany zanim zaczniesz pisać takie brednie.
Dżoker napisał/a:
lepiej doić skurwiałą wódkę która jebie i chujowo smakuje.
101 lat i wódka Ci nadal źle pachnie i nie smakuje...
MUodyy napisał/a:
Kolejny "znafca". El polako to firma produkująca ubrania, a to że jedna z płyt gurala się tak nazywała nie ma z tym nic wspólnego. Zanim napiszesz coś w internecie sprawdź czy masz rację. a tak w ogóle to skąd Ci się kurwa wzięło to DGE?!
Kolejny znaFca....
DGE = DonGuralEsko (chyba stąd mu się to wzieło...)
El Polako to firma wchodzą w skład Szpadyzor Records której właścicielem i pośrednio założycielem również jest DGE.
I co znafco?? Latwo obrażać nie znając podstaw tematu...
To co zaczynacie napieradalnke o wspaniałe , uzdrowicielskie działania zielonego bo nie wiem czy iść po popcorn
Więc skąd określenie "DGE wydało"? I dziękuję za rozwinięcie skrótu DGE bo bym kurwa na to nie wpadł. A obraziłem, bo właśnie znam podstawy tematu, a wypowiadający się "znafca" nie zna. Jeżeli sądzisz inaczej przeczytaj sobie jego post tak z 30 razy może w końcu zrozumiesz, że jest to bez sensu i nie ma odbicia w rzeczywistości.
Pozdrawiam czytających ze zrozumieniem.
Pozdrawiam czytających ze zrozumieniem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów