📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurwa.... napierdalałbym młotkiem każdą po kolei. Jak można się tak zapuścić???
kiedyś stonkę, teraz wszy do Polski podrzucają
Abraxus napisał/a:
To pewnie z autobusu do Lublina.
Jeśli już sobie ulżyłeś i jest Ci lepiej - to dobry znak W razie czego polecam dodatkowy wariant aktywności fizycznej - dla leniwych i dla tych co nie są do końca przekonani co mają ze sobą zrobić w okresie permanentnej nudy - uczmy się od natury
Ja pierdole nic nie kumacie.. po chuj płacić za białko jak można je samemu hodować?
o surwesyn.. przebija nawet nigeryjskie prostytutki..
Jeśli kiedyś zastanawialiście się skąd wasze dzieci przyniosły do domu wszy to właśnie opierając się w autobusie o fotel na którym siedziała taka właśnie zadbana osoba
Generalnie, mimo wcale wysokiego poziomu życia w Polsce, dziecko ze szkoły potrafi dziś przywlec dosłownie wszystko a i jeszcze żeby było ciekawiej, jeżeli nauczyciele planują jakąś akcje i chcą sprawdzać dzieciom głowy, by znaleźć delikwentów nosicieli, rodzice się oburzają i nie wyrażają zgody na kontrolę
Takie oto mamy czasy, niby śmiejemy się tu z cyganów, a weźcie pierwszego z brzegu lepszego farmaceutę czy nauczyciela 1-3 i go wypytajcie co kurwa ludzie mają na sobie
Ludzie to jebane brudasy, tu nawet nie chodzi o stan majętności, po prostu, to że w zużyciu mydła w kg na osobę w Europie jesteśmy tylko przed Rumunią i Rosją nie bierze się znikąd
Wg Państwowego Zakładu Higieny (badania z 2015 roku) co 4 Polak kąpię się raz w tygodniu lub rzadziej! Codziennej kąpieli unika 17% Polek, 40% mężczyzn zadeklarowało, że po wyjściu z toalety myje ręce...
Także ten, śmiechy chichy z jebanych cyganów i arabów, ale statystyki są nieubłagane, ten komentarz z tym autobusem do Lublina jest całkowicie realny:P
Generalnie, mimo wcale wysokiego poziomu życia w Polsce, dziecko ze szkoły potrafi dziś przywlec dosłownie wszystko a i jeszcze żeby było ciekawiej, jeżeli nauczyciele planują jakąś akcje i chcą sprawdzać dzieciom głowy, by znaleźć delikwentów nosicieli, rodzice się oburzają i nie wyrażają zgody na kontrolę
Takie oto mamy czasy, niby śmiejemy się tu z cyganów, a weźcie pierwszego z brzegu lepszego farmaceutę czy nauczyciela 1-3 i go wypytajcie co kurwa ludzie mają na sobie
Ludzie to jebane brudasy, tu nawet nie chodzi o stan majętności, po prostu, to że w zużyciu mydła w kg na osobę w Europie jesteśmy tylko przed Rumunią i Rosją nie bierze się znikąd
Wg Państwowego Zakładu Higieny (badania z 2015 roku) co 4 Polak kąpię się raz w tygodniu lub rzadziej! Codziennej kąpieli unika 17% Polek, 40% mężczyzn zadeklarowało, że po wyjściu z toalety myje ręce...
Także ten, śmiechy chichy z jebanych cyganów i arabów, ale statystyki są nieubłagane, ten komentarz z tym autobusem do Lublina jest całkowicie realny:P
Jakiś jebany hipis
Co do higieny to swego czasu leżałem w szpitalu przez 26 dni. Było nas na oddziale ok 25 chłopa. Ja jako jedyny brałem codziennie prysznic + mycie zębów 2 razy dziennie. Dwóch gości myło się raz w tygodniu, a reszta przez ten okres ani razu. O myciu zębów to nawet chyba nie słyszeli. Tyle w temacie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów