kręcone bamboszem ale pranie zrobiła konkretne
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
hehe widać cyca
Komuś się chyba kuchnia z ringiem pomyliła.
no niezłe to;) ten chłop powinien na końcu wpierdolić tym babom i je wyruchać
takie babki mi sie podobaja tylko szkoda troszke tej co dostawala takie kopy na leb ale facetowi sie nalezalo jak nie umie uszanowac i byc wierny to powinna jeszcze mocniej mu wjebac
Co to za facet, który dostając plaskacza, leży prawie nie przytomny z pampersem na wierzchu ?
krzysiek989 napisał/a:
takie babki mi sie podobaja tylko szkoda troszke tej co dostawala takie kopy na leb ale facetowi sie nalezalo jak nie umie uszanowac i byc wierny to powinna jeszcze mocniej mu wjebac
a czemu szkoda tej co dostała? no chyba, że nie wiedziała, że on ma już kobietę, ale nie wydaje mi się. powinna jeszcze mocniej jej wpierdolić
Po mojemu to ona nie jest zazdrosna, tylko wkurwiona
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów