Zajebałbym! To jest kurwa dzicz! Jeszcze bym jej najpierw oczy wydłubał i w cipsko wsadził.
zabolało i dupa teraz piecze ... lamusie
Znak Orła potęgi symbol prowadzi nasMieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
Kolejny życiowy przegryw co przez swoje kompleksy zabił dupę która go zdradziła zamiast mieć z tego bekę.
"hehe stracilem 5 lat zycia i oszczednosci hehe ale glupia cipa hehe"
No normalne, ze normalne. Jedynym powodem, przez ktory w Polsce nie widzisz takich scen , jest bezwzgledne surowe karanie i strach przed ta kara. W przeciwnym wypadku wiekszosc mezczyzn wlasnie tak rozwiazywaloby sprawe zdrad. Moze to i smutna rzeczywistosc ( szczegolnie dla rozwiazlych kobiet), ale rzeczywistosc. Wystarczylaby jedna zmiana w prawie zeby sciagnac wspolczynnik zdrad w spoleczenstwie do poziomow minimalnych.
No normalne, ze normalne. Jedynym powodem, przez ktory w Polsce nie widzisz takich scen , jest bezwzgledne surowe karanie i strach przed ta kara. W przeciwnym wypadku wiekszosc mezczyzn wlasnie tak rozwiazywaloby sprawe zdrad. Moze to i smutna rzeczywistosc ( szczegolnie dla rozwiazlych kobiet), ale rzeczywistosc. Wystarczylaby jedna zmiana w prawie zeby sciagnac wspolczynnik zdrad w spoleczenstwie do poziomow minimalnych.
jasne, wystarczy też wprowadzić zakaz bycia biednym pod karą rozstrzelania i będziemy zaraz bardzo bogatym krajem. A moment, przecież już mamy największą klasę średnią w Europie...
masz coś z głową, jeżeli myślisz, że cywilizowany (inteligentny) człowiek, która ma w życiu więcej zainteresowań niż tylko sex i alkohol miałby ochotę kogokolwiek zabijać
Ja bym kolesiowi flaszkę postawił, że pokazał, że byłem z kurwą.
masz coś z głową, jeżeli myślisz, że cywilizowany (inteligentny) człowiek, która ma w życiu więcej zainteresowań niż tylko sex i alkohol miałby ochotę kogokolwiek zabijać
Nie mam czegos z glowa, tylko mam cos w glowie. Ludzie sa zwierzetami operujacymi na hormonach, w przypadku braku prawa spoleczenstwo bardzo szybko wraca do kodeksu prawa honorowego (ala islam), lub prawa naturalnego (wygrywa najsilniejszy).
Bajki o wszechobecnym "inteligentnym" pedalstwie u mezczyzn moze i sa popularne, ale maja sie nijak do rzeczywistosci.
Jesli jestes w zwiazku i wierzysz, ze w naturalnych warunkach twoj facet nie probowalby ci sie odplacic za zdrade, to znaczy ze jestes z samcem beta, a wasze potencjalne dzieci beda niedorozwiniete.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów