📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Końskie zaloty, też lubię szarpać kobitki za włosy.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Kuń chciał przesunąć fryzurkę i podejrzeć dziurkę
00:03 a tu dostała kopytem w brzuch od drugiego. Tak się kończy niewolenie zwierząt.
antonio1 napisał/a:
A na koniec jeb kopa w brzuch!!
Kabanosy nie wiedziały, że w stajni jest motoring, chciały babę po tajniacku spierdolić ze stanowiska, ale wszystko się nagrało.
a potem i tak pierdoli: OMG konie są takie mondre tylko ty nie rozumiesz
Igorek95 napisał/a:
Dlatego nie lubię koni, są po prostu za głupie jak na swoje wielkie gabaryty, przez co są niebezpieczne
Dwie szkapy na raz wyleczyły ją z tego koniofilstwa... Konie na klej, albo Włochom niech je żrą
Ale barany i znawcy koni... ja pierdole
Winę ponosi ten który nie zamknął mu okienka po podaniu żarcia, jestem pewien że to nie pierwsza osoba którą ugryzł jebaniec, przechodząc koło takiego skurwiela podnosisz ręke jakbyś chciał mu przyjebać a jak to nie pomaga wsadzasz mu palec w oko i chuj.
Winę ponosi ten który nie zamknął mu okienka po podaniu żarcia, jestem pewien że to nie pierwsza osoba którą ugryzł jebaniec, przechodząc koło takiego skurwiela podnosisz ręke jakbyś chciał mu przyjebać a jak to nie pomaga wsadzasz mu palec w oko i chuj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów