📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
wszystkiemu winne są kobiety.
Kłapouchy robi rozpierdol frajerowi. Zawsze go podziwiałem. Stumilowy las to jego rewir i wszystkie dupy na jego terenie. Piwko.
Ha! Rozgryzłem to.
Ciapaci ruchają oślice, a osły ruchają ich żony
Napisałem "żony" bo nie wiem jak się nazywa samica od ciapatego
Ciapaci ruchają oślice, a osły ruchają ich żony
I tak nie porucha!
A nikt nie zwrócił uwagi, że laska to gruba świnia? Przecież ma brzuch większy odemnie.
kendzior1995 napisał/a:
A ja wiem - kendzior1995
Hmmm, wydaje się całkiem ruchable ta dziewoja...
jebać cebulaków i kato prawicowców!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów