📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
japońsko mi to wygląda, idź w chuj
cycki rlz. jest piwo
@up
też mam cycki, nie takie fajne jak na obrazku, ale chcesz polizać ?
też mam cycki, nie takie fajne jak na obrazku, ale chcesz polizać ?
@up
to nie portal dla gejów, idź się przejść po Warszawie jak będzie następna parada, może akurat w Ciebie trafię kamieniem
to nie portal dla gejów, idź się przejść po Warszawie jak będzie następna parada, może akurat w Ciebie trafię kamieniem
e tam mogliby dać prawdziwe :S
w chuj szowinistyczne ale teraz kolesie namówią swoje partnerki na badania. więcej takich reklam
Jako że zainspirowany Tym oto wspaniałym Rysunkiem/komiksem, zapytałem wujka google, Waść ten odpowiedział mi następująco
robakowska.blogspot.com/
bierzcie I Zacieszajcie z tego wszyscy !
robakowska.blogspot.com/
bierzcie I Zacieszajcie z tego wszyscy !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów