18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 51 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Zbieranie pieniędzy i ucieczka

Prawdopodobnie Pan od ZUPY.

KACAPY i UKRY =

PRZYJMOWANIE UKARIŃCÓW W TAKICH ILOŚCIACH, TE ROZDAWNICTWO,
TO BYŁ JEDEN Z NASZYCH NAJWIĘKSZYCH BŁĘDÓW CZASÓW TERAŹNIEJSZYCH.
Zgłoś
Kici-Kici 2022-05-29, 23:49 4
sprytnie. jutro tez wpierdalam sie z puszka na ulice i robie im konkurencje
Zgłoś
dżonyłojlker 2022-05-29, 23:52 3
Nitro_Influencer napisał/a:

Weź jeszcze sprawdź czy aby nie byli nosicielami małpiej ospy

Małpiej ospy, to nie wiadomo, ale banderozy na bank

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Marten19 2022-05-30, 0:06
Ale tu jebie ruskimi onucami. Jprdle, myślałem że tylko na hardzie są...jebane stuleje
Zgłoś
PryszczatyJeż 2022-05-30, 0:43
Więcej to tu ukraińskich onuc, aż wstyd.
Zgłoś
Laqss6 2022-05-30, 1:05
To pierdolnięty w głowę Biedka. Ten z Legionowa co wojuje z policją. Na YT ma kanał, gdzie wrzuca swoje durnowate filmy.
Zgłoś
Tetrix 2022-05-30, 5:21
Ot jakiś typ je osaczył gdy we dwie zbierały na podręczniki dla ukraińskich dzieci tyle można wywioskować z tego filmu.
Zgłoś
SanEscobar94 2022-05-30, 6:15 2
discoteq napisał/a:

A Ty jak napisałem wcześniej "Debjylem", ale już wiem dzięki Twoim wypocinom jak można bez problemu nabijać licznik na koncie Pisaniem bez jakiegokolwiek sensu
Zrozum: dla mnie "Putler" czy "Zełenski" to jeden h**j (nienawidzę tak samo jednych jak i drugich), i mam na to wyj**ane, tak samo jak i na całą tą wojenkę, i jak na Ciebie
Ja już skończyłem z Tobą pisać.

takie gówno jak ty powinno się utylizować albo zamykać, nie żebym się jakoś tam emocjonował, ale dokładam cegiełkę do jebiącej cię strony.
Zgłoś
Exclip 2022-05-30, 8:00 2
Kolorowy napisał/a:

Całkowicie się zgadzam z autorem filmu. Może te ukry zbierają na swoje potrzeby, na majtki, na jedzenie itp. Tego nie wiadomo. Każda zbiórka powinna być opodatkowana w wysokości 60%, a zyski przekazywane np na mniejszość LGBT.

Morda komusze dziecko
Zgłoś
Juzwa 2022-05-30, 8:14
miszczkurde napisał/a:

sprytnie. jutro tez wpierdalam sie z puszka na ulice i robie im konkurencje

Popieram, zbieraj na co chcesz. Tylko nie zapomnij ubrać się w taką flagę jaką masz w avatarze.

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
psycho6social 2022-05-30, 10:30
Kolorowy napisał/a:

a zyski przekazywane np na mniejszość LGBT.

bueheheheh to już wole, żeby to poszło na sadzenie drzew na sacharze ;D

Wszyscy mądrzy tacy, że ukrainycy to... ukraincy tam to... porażka, ciekawe jakby u nas był front i nasze kobiety musiały wyjechać np do Niemiec.
Chcielibyście żeby nasze rodziny były tak traktowane?? Każdy naród ma Kobiety przez duże K no i Karinki i Grażynki... także patrzmy na wszystko z dwóch stron, starając patrzeć się i z lewa i z prawa. Pozdrawiam i miłego dnia życzę.
Zgłoś
discoteq 2022-05-30, 10:34 4
SanEscobar94 napisał/a:

takie gówno jak ty powinno się utylizować albo zamykać, nie żebym się jakoś tam emocjonował, ale dokładam cegiełkę do jebiącej cię strony.

Tak Cię zabolało, że ich porównuję? A czym oni się różnią? Dla mnie jeden i drugi to mistrzowie propagandy, tyle, że "Zełenski" to lepszy aktor, i to chyba jedyna różnica. Ty masz swoje zdanie, ja mam swoje. Nikt na to co myślę nie wpłynie. Jak tak Ci ich szkoda, to jedź na front, tam pomożesz (o ile jest w czym), tam się wykażesz (np. w zmywaniu garów po obiedzie dla Armii Nowego Świata) Może wrócisz z deka mądrzejszy.
("Polaina" powoli staje się faktem, i co ja mam cieszyć michę jak Ty i skakać do góry? Dla mnie to początek końca, i aż żal, że dajemy się jako Państwo tak w h**a robić, że jako Państwo nie myślimy co będzie za jakiś czas. Jak napisano w jakimś z poprzednich postów: "Co za dużo, to niezdrowo". Święta racja. Ani jedni ani drudzy to Nasi przyjaciele, bo być przyjacielem, a udawać przyjaciela to dwie różne rzeczy. Choć i te udawanie to im jakoś poniżej średniej wychodzi, jak przyjdzie dogodny moment, to "wbiją Nam nóż w plecy".)

KACAPY i UKRY =

PRZYJMOWANIE UKARIŃCÓW W TAKICH ILOŚCIACH, TE ROZDAWNICTWO,
TO BYŁ JEDEN Z NASZYCH NAJWIĘKSZYCH BŁĘDÓW CZASÓW TERAŹNIEJSZYCH.
Zgłoś
motorcycleman 2022-05-30, 12:31 1
Nitro_Influencer napisał/a:

Weź jeszcze sprawdź czy aby nie byli nosicielami małpiej ospy

Niby po co?

Sprawdź, czy guza mózgu nie masz - mój teść bełkotał podobnie, po czym umarł.
Zgłoś
Nagar1 2022-05-30, 15:54 1
juz tak kurwa nie brancie tych ukraincow
Zgłoś
ruddie 2022-05-30, 20:39 6
Chuj z Ukrainą, Rosją i całym dzikim wschodem. Mamy wszystko robić, żeby walczyć z kacapami do ostatniego żywego Ukra.
Po wojnie to i tak będzie nasz główny rywal., oprócz kacapów.
Jak ktoś liczy na wieczna przyjaźń z banderowcami, to jest po prostu pierdolnięty albo idiotą.

Dla przypomnienia - nie ma obowiązku dawać do puszek, ani na nowy złoty melon dla owsika, ani dla pierdolniętej Ochojskiej, ani Rumunom, ani Ukrom, ani na kotki, pieski, globalne ocipienie itp.
Każdy może być głupi na swój sposób za własne pieniądze.
Zgłoś
Dagom 2022-05-30, 20:56 2
Halman napisał/a:

i co z tego filmiku wynika? że dwie laski nie chcą być nagrywane? czy to oznacza ze mają coś za uszami? przecież taki wolontariusz to każdy patrol SM czy policji może zweryfikować w minutę, prędzej sie wystraszyły psychopaty... szkoda klawiatury

Halman, weź przestań, bo zaraz napiszę, że Cię bardzo szanuję.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów