Prawdopodobnie Pan od ZUPY.
KACAPY i UKRY =Weź jeszcze sprawdź czy aby nie byli nosicielami małpiej ospy
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówA Ty jak napisałem wcześniej "Debjylem", ale już wiem dzięki Twoim wypocinom jak można bez problemu nabijać licznik na koncie Pisaniem bez jakiegokolwiek sensu
Zrozum: dla mnie "Putler" czy "Zełenski" to jeden h**j (nienawidzę tak samo jednych jak i drugich), i mam na to wyj**ane, tak samo jak i na całą tą wojenkę, i jak na Ciebie
Ja już skończyłem z Tobą pisać.
Całkowicie się zgadzam z autorem filmu. Może te ukry zbierają na swoje potrzeby, na majtki, na jedzenie itp. Tego nie wiadomo. Każda zbiórka powinna być opodatkowana w wysokości 60%, a zyski przekazywane np na mniejszość LGBT.
sprytnie. jutro tez wpierdalam sie z puszka na ulice i robie im konkurencje
KACAPY i UKRY =Weź jeszcze sprawdź czy aby nie byli nosicielami małpiej ospy
i co z tego filmiku wynika? że dwie laski nie chcą być nagrywane? czy to oznacza ze mają coś za uszami? przecież taki wolontariusz to każdy patrol SM czy policji może zweryfikować w minutę, prędzej sie wystraszyły psychopaty... szkoda klawiatury