Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i co z tego filmiku wynika?
Wynika to samo, co z Twoich filmików o "rowerach" Dla jednych niby nic, dla innych aż tyle
"Prowadzenie publicznych zbiórek pieniędzy, bez wymaganego zgłoszenia jest wykroczeniem (art. 56 Kodeksu Wykroczeń), zagrożonym karą grzywny do 5000 zł.
Podawanie się za wolontariusza i zbieranie pieniędzy jest przestępstwem oszustwa (art. 286 Kodeksu Karnego), zagrożonym karą pozbawienia wolności do 8 lat."
Wynika to samo, co z Twoich filmów o "rowerach"
to żeś kurwa najebał tej odpowiedzi - z sensem i na temat...
"Prowadzenie publicznych zbiórek pieniędzy, bez wymaganego zgłoszenia jest wykroczeniem (art. 56 Kodeksu Wykroczeń), zagrożonym karą grzywny do 5000 zł. Natomiast podawanie się za wolontariusza i zbieranie pieniędzy jest przestępstwem oszustwa (art. 286 Kodeksu Karnego), zagrożonym karą pozbawienia wolności do 8 lat"
no i co, doprowadziłeś je na policję, udowodnione im zostało oszustwo, czy tylko tak napisałeś z dupy żeby to dobry wydźwięk miało... ?
Wiem jedno, ty nie jesteś głupi, ty jesteś prostak i durak zejdź mi kurwa z oczów
Wiem jedno, ty nie jesteś głupi, ty jesteś prostak i durak
Do takiego "debjyla" jak Ty to mi jednak deko brak
Do takiego "debjyla" jak Ty to mi jednak deko brak
ale ja nie bede z tobą dyskutował, za bardzo jebiesz niepranymi onucami
ale ja nie bede z tobą dyskutował, za bardzo jebiesz niepranymi onucami
Jak Ty jesteś ANTY czemuś, tak ja jestem ANTY pomocy, i mam do tego pełne prawo. Jestem tak samo anty-ukraiński, jak i anty-ruski. Pojmij wreszcie i skończ spamować.
Autorem filmiku nie jestem Ja (tak a propos).
Jak Ty jesteś ANTY czemuś, tak ja jestem ANTY pomocy, i mam do tego pełne prawo. Jestem tak samo anty-ukraiński, jak i anty-ruski. Pojmij wreszcie i skończ spamować.
nie oskarża się ludzi bez dowodów a ty to właśnie robisz, nakręcasz czarny pijar takimi filmikami , rzygam tymi prymitywnymi metodami, no jebiesz putinem i nic na to nie poradzisz
nie oskarża się ludzi bez dowodów a ty to właśnie robisz, nakręcasz czarny pijar takimi filmikami , rzygam tymi prymitywnymi metodami, no jebiesz putinem i nic na to nie poradzisz
A Ty jak napisałem wcześniej "Debjylem", ale już wiem dzięki Twoim wypocinom jak można bez problemu nabijać licznik na koncie Pisaniem bez jakiegokolwiek sensu
Zrozum: dla mnie "Putler" czy "Zełenski" to jeden h**j (nienawidzę tak samo jednych jak i drugich), i mam na to wyj**ane, tak samo jak i na całą tą wojenkę, i jak na Ciebie
Ja już skończyłem z Tobą pisać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów