📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bezdomny ubrany lepiej niż ja
Ty się ciesz, ze w ogóle jesteś ubrany
po tym wszystkim żeby nie zabrać wózka z fantami, mało profesjonalne
Kurwa, nie ma to jak 5-ciu na jednego... I w dodatku byli uzbrojeni :/ Ciekaw jestem czy gdyby napastnik był jeden a bezdomnych 5-ciu to byłby taki kurwa odważny...
Jak dla mnie to zwykłe pierdolone łajzy które powinny gnić w pierdlu.
Jak dla mnie to zwykłe pierdolone łajzy które powinny gnić w pierdlu.
Cwaniaczki w kilku na jednego , takich to powinni ściąć :/
bezdomnych należy utylizować na równi z cyganami, przestańcie płakać nad losem tego podczłowieka kwejkowe pedały
Ja pierdole, niektórzy są naprawdę tutaj jacyś jebnięci. Najpierw marudzenie jebać ciapaków, czarnych, żydów itd i że trzeba ich wyjebać z kraju a jak grupka najebała czarnego bezdomnego to wielki lament. Patrząc po roślinności i języku w tle stawiam na płw Iberyjski więc niech ten murzyn wypierd*la
I zaczynają się komentarze pod piwka " ja to bym im kurwa... " takich to się powinno " ciekawe gdyby było 5 meneli"
darujcie sobie
darujcie sobie
ohohoho tera to cwaniaczki kilku na jednego itp. a jak czarni lecą we 3 na jednego białego i bawią się w knockout game to co lepsi niby ?
Ten w zielonej bluzie to prawdziwy walczak, zajebał mu low kicka, po czym od siły uderzenia upadł.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów