📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-26, 21:52
🔥
UPAinska kurwa
- teraz popularne
🔥
Mój zawał serca
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
(II) 3:12 - Bąk Jerychoński.
Zawsze mnie zastanawiało, co kieruje kolesiami, którzy dają sobie walić po worach. Kurwa...
Kiedyś też tak sobie dojebałem młotem jak w (I) 2:05, reakcja ludzi bezcenna:D Aż tak nie bolało jak tego gościa:)
Powie mi ktoś czemu ci Amerykanie jak coś sobie zrobią to od razu w ryk? Ja zawsze powiem "kurwa, boli!", a później wpadam w śmiech i żałuję, że nikt tego nie nagrał ;/
Pomijając minutowe wstępy i zakończenia(kto do cholery czyta jeden wyraz 10 sekund?) kompilacja całkiem fajna i bolesna. ; )
wszystko spoko ale tych pojebów co skaczą sobie po jajach nigdy nie zrozumie
1 filmik, dzieci skaczące przez rzeczkę. Rzucę tekst: Nieudany marsz Jezusa.
Achajka, nie moje dzieło, nie miałem czasu się w to bawić. Jeżeli ktoś się zachwycił kompilacją, zapraszam na YT po części 3 i 4. Oryginalny tytuł "the stupid things people do (1,2,3,4)"
MIx jak mix - niektóre "wpadki" naprawdę fajne, ale wstęp w pierwszym filmiku i te ciągłe powtórki nieco wkurzają - po poprzycinaniu nie wiem czy z obu filmików nie zostałyby po 2 min. Mimo wszystko piwko idzie.
piwo za apocalyptice
Ragnar SW, wiem, cieszy mnie duża ilość filmików w mixie, których nie widziałem jeszcze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów