Usta, usta tanćzą jego usta
Palec, palec tańczy jego palec
He he wies party to leca z tym koksem sensation ;p
a czy ja dobrze widze czy widze tam pana andrzeja huszcze polskiego bylego zuzlowca widac ze sie dobrze bawi kóleczka wciaz kręci 2:15
Z czego się śmiejecie? Jesteście czarnymi owcami w naszym stadzie. Ta pieśń to modlitwa do Boga. W ten sposób się z nim rozmawia. Przyjmijcie Boga do swoich serc, a zrozumiecie o co chodzi tym ludziom na filmie.
odbyt odbyt TAŃCZY JEGO ODBYT- no co?! odbytu jeszcze nie było!
Śmiejemy się z takich jak ty i tobie podobnych na tym filmie. Do serca, to ja mogę przyjąć bajpas jak będzie mi potrzebny. Nigdy nie zrozumiemy o co chodzi w tym filmie, bo nadają na innych falach. Aha i miło być czarną owcą w stadzie baranów. Zamiast pisać tu posty, to lepiej pogadaj sobie z bogiem modląc się za te czarne owce, to przynajmniej spłynie na nas łaska... twojej nieobecności na tym forum
Będę się modlić o to byś przejrzał na oczy i przyjął Boga do swojego serca. Dowiesz się, że może być twoim dobrym kumplem. Ja się przekonałem parę lat temu i do dziś jesteśmy z Bogiem przyjaciółmi. Pokój z tobą.
oj woland woland. on sobie z ciebie kpi jawnie, a ty łykasz to jak młody pelikan. właśnie takie posty jak ten fasoli to świetna pułapka na machających piąstkami, głupiuteńkich "ateistów". wstyd.
Ja się przekonałem parę lat temu i do dziś jesteśmy z Bogiem przyjaciółmi. Pokój z tobą.
Będę się modlić o to byś przejrzał na oczy i przyjął Boga do swojego serca. Dowiesz się, że może być twoim dobrym kumplem. Ja się przekonałem parę lat temu i do dziś jesteśmy z Bogiem przyjaciółmi. Pokój z tobą.
Wiesz wtedy byłem naprawde pijany i po prostu potrzebowałem by mi ktoś zrobił loda