Wyznawcy jedynej słusznej religii odkryli metodę na robienie dzieci poprzez wystawianie rąk do boga i modlitwę a wystarczą do tego sami mężczyźni więc baba może zostać w kuchni.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Abraxus napisał/a:
Jak się rzuciły po pińcet plus z nieba pazerne prawicowe szczury.
Tak, bo PIS to prawica... a Schetyna sam chce program rozszerzyć... on też prawica?
krzyks napisał/a:
Tak, bo PIS to prawica... a Schetyna sam chce program rozszerzyć... on też prawica?
Oczywiście, że to nie prawica ale jak chcą, żeby tak na nich mówić to co nam kurwa szkodzi:D
Słabi ci ich czarodzieje, w tyle osób przyzwali zaledwie jakiegoś gówniaka. Czego my się boimy?
Abraxus napisał/a:
Oczywiście, że to nie prawica ale jak chcą, żeby tak na nich mówić to co nam kurwa szkodzi:D
Nazywaj rzeczy po imieniu...
Jesli Ci faceci to pary - to widac, ze lewicowa idiotka miala racje : w zwiazkach jednoplciowych rodzi sie tyle samo, a nawet wiecej dzieci niz w zwiazkach 2plciowych
Nie oglądać, złapali.
"I hyc o podłogę", oszukali Mnie.
Jak ja teraz będę w lecie czereśnie zrywał? Jeszcze ten gest źle zinterpretują i mi też bachor spadnie.
pis to prawica
korwinowi bliżej do lewicy niż pisowi, wy wykopki zjebane
korwinowi bliżej do lewicy niż pisowi, wy wykopki zjebane
i tak go wyruchają
Chciałbym zobaczyć w takiej sytuacji grupkę kobiet, pewnie krzyki, bieganie i panika, a dzieciak na asfalcie. A goście spokojnie, każdy się ustawił i nic się nie stało.
i to jest opis do filmu który zaciekawia, kształci, intryguje.. a nie jakieś pierdolenie fantastico
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów