Zobaczyłem tylko linie wysokiego napięcia i wiedziałem co za chwilę sie odjebie. Oni to mają chyba sieczke zamiast mózgu.
I to są te inżyniery co europę zasilają.
Zobaczyłem tylko linie wysokiego napięcia i wiedziałem co za chwilę sie odjebie. Oni to mają chyba sieczke zamiast mózgu.
Masz rację, ale do sieczki dodałbym jeszcze gówno, czyli sieczkę z gównem.
Oglądając każdy jeden film z indii zastanawiam się czy oni tego nie robią specjalnie ;D
Tym razem to Ameryka Południowa...
To chyba jakaś ich choinka. Takie święte drzewo dla świętej krowy.
To akurat katolicy z Ameryki Południowej, więc pewnie choinka bożonarodzeniowa.
I to są te inżyniery co europę zasilają.
Najpierw USA bo to latynosi tym razem...
Jak to jest że w tych wszystkich indiach i gównostanach wszyscy mają tak wielkie zamiłowanie do elektryki? Sami inżynierowie pożal się Panie Boże.
W tagach masz że to Panama czyli Ameryka Południowa, czy raczej Środkowa...
oni to zwyczajnie muszą lubić.
Tym razem to Ameryka Południowa...
To akurat katolicy z Ameryki Południowej, więc pewnie choinka bożonarodzeniowa.
Najpierw USA bo to latynosi tym razem...
W tagach masz że to Panama czyli Ameryka Południowa, czy raczej Środkowa...
Zwiodły mnie linie wysokiego napięcia. Zobaczyłem prad i już twarzom się nie przeglądałem. Tyle że zdziwiło mnie, bo w Indiach jak pchają jakiś swój gównowóz to w jednej chwili kilkunastu pada na ziemię, a reszta krzyczy. Tutaj wszyscy uciekli, sznury do stawiania drzewka nie przewodziły prądu, więc niby dzicy, a bardziej przewidujący, niż nasi indyjscy kosmonauci. Tyle że z wysokoscia drzewka pomylili się i od razu choinka zaświeciła.
Możemy się z nich śmiać, jako kraj bez własnego przemysłu.. Pojeżdżą ze trzy lata na uberze, wrócą do kraju i polecą w kosmos.
Oglądając każdy jeden film z indii zastanawiam się czy oni tego nie robią specjalnie ;D
może to taki program rządowy brudas-minus
przydałaby im się depopulacja, za dużo ich
Tak jak u ruskich, cały naród sra na polu i kąpie się w rzece, żeby kilku poleciało w kosmos.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów