📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale wrzucisz kiedyś coś co nie jest pedalskie i nie ma nuty zoofilii?
A on nie pije czasami mleka? Może suce odjebali szczeniaki, nie ma laktatora... to kitek się zaoferował że to wypije.
To bedzie kocisko na śmietance chowane u starego.
Jak się zesra to gówno będzie szszekać.
Jak się zesra to gówno będzie szszekać.
Skoro to znalazłeś, znaczy szukałeś...
Pies jakby delikatnie zawstydzony, za to sierściuch zdaje się bez jakiejkolwiek żenady
Performatywność gatunków. Ten pies uznał, że jest psem i nie jego wina, że wygląda jak kot, ważne czym się czuje. Gatunek to konstrukt społeczny zaściankowe ciule!
PS koniecznie odebrać szczeniaka tej ubogiej suce zza płotu i dać tej szczęśliwej parze do wychowania!
PS koniecznie odebrać szczeniaka tej ubogiej suce zza płotu i dać tej szczęśliwej parze do wychowania!
baronturbina napisał/a:
Ale wrzucisz kiedyś coś co nie jest pedalskie i nie ma nuty zoofilii?
Może uwielbia takie filmy, zostaw go
Ehhhh..... Dzieci. Miałem kiedyś sukę jamnika. Pies dosyć często dostawał ciąży urojonej. Jej sutki stawały się obrzmiałe i ciekło z nich mleko, mimo, że w żadnej ciąży nie była. Dostała także ciąży urojonej, gdy w domu pojawił się maleńki kot. Miałem identyczny widok - kot kładł się u brzucha psa, ugniatał łapami jak, na filmie i ssał cycka mrucząc do tego głośno. Widok ten sam, co na filmie, tylko kot był kilkukrotnie mniejszy. bo miał jakiś miesiąc, może dwa. I wszyscy byli zadowoleni: pies, bo zaspokoił instynkt macierzyński, kot, bo się opił mleka, a my bo nie trzeba było tak często kota karmić. Same plusy.
Typowe dla Prącia... chujowy temat o ciągnięciu druta.
Gdyby się dało odfiltrować w swoich ustawieniach twórców tematów, Prącie byłby z pewnością pierwszy na mojej liście, bo nikt tyle co on nie wrzuca do Poczekalni pedalstwa.
Gdyby się dało odfiltrować w swoich ustawieniach twórców tematów, Prącie byłby z pewnością pierwszy na mojej liście, bo nikt tyle co on nie wrzuca do Poczekalni pedalstwa.
Ten pies to suka a kot pije mleko. Koty lubią mleko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów