📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Ale wrzucisz kiedyś coś co nie jest pedalskie i nie ma nuty zoofilii?
A on nie pije czasami mleka? Może suce odjebali szczeniaki, nie ma laktatora... to kitek się zaoferował że to wypije.
To bedzie kocisko na śmietance chowane u starego.
Jak się zesra to gówno będzie szszekać.
Jak się zesra to gówno będzie szszekać.
Performatywność gatunków. Ten pies uznał, że jest psem i nie jego wina, że wygląda jak kot, ważne czym się czuje. Gatunek to konstrukt społeczny zaściankowe ciule!
PS koniecznie odebrać szczeniaka tej ubogiej suce zza płotu i dać tej szczęśliwej parze do wychowania!
PS koniecznie odebrać szczeniaka tej ubogiej suce zza płotu i dać tej szczęśliwej parze do wychowania!
baronturbina napisał/a:
Ale wrzucisz kiedyś coś co nie jest pedalskie i nie ma nuty zoofilii?
Może uwielbia takie filmy, zostaw go
Ehhhh..... Dzieci. Miałem kiedyś sukę jamnika. Pies dosyć często dostawał ciąży urojonej. Jej sutki stawały się obrzmiałe i ciekło z nich mleko, mimo, że w żadnej ciąży nie była. Dostała także ciąży urojonej, gdy w domu pojawił się maleńki kot. Miałem identyczny widok - kot kładł się u brzucha psa, ugniatał łapami jak, na filmie i ssał cycka mrucząc do tego głośno. Widok ten sam, co na filmie, tylko kot był kilkukrotnie mniejszy. bo miał jakiś miesiąc, może dwa. I wszyscy byli zadowoleni: pies, bo zaspokoił instynkt macierzyński, kot, bo się opił mleka, a my bo nie trzeba było tak często kota karmić. Same plusy.
Gdyby się dało odfiltrować w swoich ustawieniach twórców tematów, Prącie byłby z pewnością pierwszy na mojej liście, bo nikt tyle co on nie wrzuca do Poczekalni pedalstwa.
Gdy przyjdzie ochota, to i pies kota wyłomota.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów