📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I odjebie mu albo coś a np. rodzina której coś zrobił nawet spokoju przez jakiś czas nie będzie mieć kula w łeb i do piachu albo na plantacji zapierdalać żeby na siebie zarobić, a jak by spierdolić próbował to odstrzelić jest tyle prac np pogłębianie rowów melioracyjnych , łopata w łapę i niech zapierdala a nie wymyślają chuj wie co najprostsze rozwiązania są najlepsze.
Skoro ludzie będą wiedzieli że są takie tabletki, i że idziesz siedzieć na kilka godzin, to nie będą się bali kary. Bez sensu....
tu nie chodzi o to, żeby jego karać na miliard lat tylko odizolować go na stałe lub też wybrać tańsze rozwiązanie - 9mm w łeb
jozioopona napisał/a:
I odjebie mu albo coś a np. rodzina której coś zrobił nawet spokoju przez jakiś czas nie będzie mieć kula w łeb i do piachu albo na plantacji zapierdalać żeby na siebie zarobić, a jak by spierdolić próbował to odstrzelić jest tyle prac np pogłębianie rowów melioracyjnych , łopata w łapę i niech zapierdala a nie wymyślają chuj wie co najprostsze rozwiązania są najlepsze.
O kurwa, totalnie nie rozumiem, co napisałeś...
A co do tego co napisał użytkownik @Bezem to chuj z tym o czym by myślał bo nawet przejście jednego metra zajmowałoby mu 2 lata a po 1000 latach to by miał papke w głowie.
Będzie myślał, że przesiedział 1000 lat. Po wyjściu dalej będzie zabijać....
-6 gram ołowiu aplikowane w tył głowy
Ja tak mam w szkole bez żadnego leku - jestem 7 godzin a wydaje mi się, że 1000...
myślałem że karą jest zmarnowany czas, a nie wrażenie zmarnowanego czasu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów