📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Postąpiłbym tak samo! Głowa między kolana, pozycja embrionalna i mogą se napierdalać ile wlezie. A suka za swoje jeszcze dostanie...
Widać ze kose maja miedzy klubami
Za szybką karę dla skurwiela zawsze piwerko.
Znawca_Cipek napisał/a:
Postąpiłbym tak samo! Głowa między kolana, pozycja embrionalna i mogą se napierdalać ile wlezie. A suka za swoje jeszcze dostanie...
A ja obcialbym ci te brudne lapy
Znawca_Cipek napisał/a:
To tak nie działa. Czy ty kiedykolwiek solidny wpierdol dostałeś?
Sprawiedliwość wymierzona na ulicy, bez zbędnego obciążenia dla podatników.
Jeśli typiara po wpierdolu pierwsze co poprawia włosy, to wiedz, że prawdopodobnie zasłużyła na ten wpierdol.
Guisante napisał/a:
Jeśli typiara po wpierdolu pierwsze co poprawia włosy, to wiedz, że prawdopodobnie zasłużyła na ten wpierdol.
Elegancka kobieta zawsze poprawi włosy. A elegancki mężczyzna krawat. Jeśli rozumiesz, co to znaczy.
Też się kiedyś tak uniosłem honorem. Jak seba napierdalał karyne. Pięć, może dziesięć minut później zwijała mnie blacharnia, a oni się przytulali. Także nie polecam.
Od zawsze lubiłem filmy z happy endem.
Strzał w dziesiątkę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów