📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ładnie kulasa przetrącił. Wygląda , jakby kierowca samochodu celowo to zrobił, bo zmienił kierunek jazdy po akcji.
@Halman
"wstawiam bo wiem ze kochacie natychmiastową sprawiedliwość... "
Zdecydowanie wstawiłbyś to nawet jakbyś wiedział, że nie lubimy natychmiastowej sprawiedliwości Twoja zasada raczej brzmi "mam film to wstawiam"
PS. A filmik zajebisty bo rzeczywiście miło się ogląda jak karma pojawia się szybko i jest dotkliwa. Lżej się na sercu robi
"wstawiam bo wiem ze kochacie natychmiastową sprawiedliwość... "
Zdecydowanie wstawiłbyś to nawet jakbyś wiedział, że nie lubimy natychmiastowej sprawiedliwości Twoja zasada raczej brzmi "mam film to wstawiam"
PS. A filmik zajebisty bo rzeczywiście miło się ogląda jak karma pojawia się szybko i jest dotkliwa. Lżej się na sercu robi
Miałem nadzieję, że tan dziadek na rowerze dobije kurwę. Czuję się zawiedziony.
sadistic uczy, że zazwyczaj kierowca jednośladu spierdoli - a tu proszę jaka miła niespodzianka
Raider napisał/a:
Buc halman kopiuje filmiki z theync
nie , popierdala po całym globie i przyczaja się z kamerką sam.
swoją drogą każdy się spuszcza nad tym jaka to sprawiedliwość itd, a o co chodziło w tej akcji z tą babą to nie wiadomo, może słusznie ją walili w pizde.
Na takich chujów to nie szkoda takiej Corsy bo kto wie, może na niego by kiedyś też naskoczyli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów