📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Profilaktyczny wpierdol w wieku 10 lat (przy pierwszych odchyłkach) zapobiega rozwojowi w takie coś. Niby dzieci bić nie można, ale każdy tu rodzic prędzej czy później sięgnie po pas dla dobra dzieciaka...
W takiej sytuacji jak matka jest samotna, a nie ma przewagi fizycznej nad dzieckiem. Wpierdol w następnej kolejności winny wymierzyć osoby bliskie lub sąsiedzi tej nastoletniej kurwie.
nowynick napisał/a:
Profilaktyczny wpierdol w wieku 10 lat (przy pierwszych odchyłkach) zapobiega rozwojowi w takie coś. Niby dzieci bić nie można, ale każdy tu rodzic prędzej czy później sięgnie po pas dla dobra dzieciaka...
Zgadza się Kiedyś był wpierdol jak dzieciak coś odjebał, a teraz są rozmowy, pouczenia (nawet w dramatycznych sytuacjach...), no i mamy te bezstresowo wychowane pokolenie. Nie mówię o biciu dzieci, tylko o zdrowym podejściu rodziców do wychowania czego ostatnimi czasy brakuje...
Aczkolwiek plus jest taki, że jak mają wyjebane na rodziców gadanie i nic nie jest straszne takim dzieciakom czy już młodzieży, to dostarczają i będą dostarczać nam materiał na sadistica + selekcja naturalna działa jak należy
jak ja wychowała tak ma
Wychodzi bezstresowe wychowanie w praktyce.
Mam 11 letniego syna i jak do tej pory nie musiałem go prostować w jakiś "ręczny" sposób ponieważ wystarcza rozmowa, aczkolwiek w tych rozmowach kilka razy wspomniałem że jeśli odpierdoli jakiś wybitny numer to gniew Boży ma gwarantowany
Ps. nie jestem zwolennikiem kar cielesnych.
Mam 11 letniego syna i jak do tej pory nie musiałem go prostować w jakiś "ręczny" sposób ponieważ wystarcza rozmowa, aczkolwiek w tych rozmowach kilka razy wspomniałem że jeśli odpierdoli jakiś wybitny numer to gniew Boży ma gwarantowany
Ps. nie jestem zwolennikiem kar cielesnych.
Na imprezę to chyba już jej od dawna nie zabrania... Chyba problem z kasą na imprezę był więc pobiła matkę.
Moi rodzice tak mi psychikę skrzywdzili biciem, że gdyby nie świadectwo rodzeństwa to bym w życiu nie wiedział, że mnie kiedykolwiek uderzyli
wpierdol korekcyjny dostałem jak wywinąłem porządny numer, nie mam ani skrzywionej psychiki ani też nie cierpię z tego powodu bo dostawałem po dupie gdy nabroiłem i o tym wiedziałem i do głowy mi nie przyszło aby potem zachowywać się jak na załączonym filmie
"Szanuj ojca swego i matkę swoją abyś długo żył i dobrze ci się powodziło"
W tym wypadku laska szybciutko wyląduje w rowie z kutasem w dupie.
W tym wypadku laska szybciutko wyląduje w rowie z kutasem w dupie.
Kilka "liści-otrzeźwiaczy" z męskiej ręki skutecznie leczy takie idiotki. Krzywdy nie zrobi, a potrafi czynić cuda.
W razie braku remisji, stosować: odcięcie od kasy, portali społecznościowych, izolacja i przegłodzenie. Stosować do skutku.
W razie braku remisji, stosować: odcięcie od kasy, portali społecznościowych, izolacja i przegłodzenie. Stosować do skutku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów