📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ej ale z jakiej dupy się wziął ten grubas z 1:55? Myślał, że w całym kraju się zaczęło?
Kurwa, aż głowa boli od słuchania wrzeszczących małp płci żeńskiej. Że im ktoś nie wyjebał aż dziw bierze
brazyliskie jiujitsu level miesiąc treningu
Ładnie sobie poradził choć w 1:15 mógł mu założyć klamerkę na szyję i na krótki czas odpłynąłby.
* bez kopniaka w twarz przegranego
* bez kopniaka w twarz przegranego
Czarni nie potrafią przystosować się do środowiska w którym żyją. Biały vs biały jak chcą sobie dać w ryj to robią ustawkę, kto nie chce to nie bierze udziału, a czarni to po prostu dzicz, najmniejszy konflikt próbują załatwić pięścią. Natomiast biały tylko się broni i pokazuje czarnuchom właściwe miejsce.
I jeszcze te wojenne okrzyki
I jeszcze te wojenne okrzyki
Zadziwiające jest to że w każdym tego typu filmiku znajdzie się czarny który wykorzystując okazję, przyjebie komuś z zaskoczenia. Zastanawia mnie czy to jest wpojone w nich od małego czy po prostu mają to w krwi. Tak czy siak strasznie to wkurwiające.
Fake! On go chyba głaszcze tą pięścią, a nie okłada. Jakieś gejowskie zapasy.
sadistic? to chyba powinno iść na jakiś portal dla panów z innymi poglądami so gay
widac ze czarny costam z judo mial, ale tylko gotowe scenariusze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów