📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Na chuj się tam baran pchał? Mógł go przez ta kratę wciągnąć do środka.
powinien iśc do pierdla cwel na 25 lat za zabicie tego tygrysa, taserów nie mają ? Człowieka też by tak odjebał ?
Kurwa, a strzał jakis odstraszający? Blisko ale nie w tygrysa! Kurwa do piachu wszyscy!
Tyle możliwości, żeby nie zabić niewinnego zwierzęcia, no to przez pierdolonego chuja i powoda zajścia, duży kot zabity. Wkurzyłem się!!!
Nie ogarniam pierdolonego murzyńskiego gówna jest co nie miarra to jeszcze z nocy coś próbuje ukraść to zamiast złodzieja to strzelają do zwierzaka co złapał niggera.
Ameryka to zjebany kraj.
Tygrys zrobił kawał dobrej roboty i jeszcze w nagrodę go odjebali.. tak życie bywa nie sprawiedliwe.
Ameryka to zjebany kraj.
Tygrys zrobił kawał dobrej roboty i jeszcze w nagrodę go odjebali.. tak życie bywa nie sprawiedliwe.
Mogli wyjebać go już do końca do tej klatki to by wyszedł lepszy filmik niżeli strzelać do biednego kotka
jozue napisał/a:
powinien iśc do pierdla cwel na 25 lat za zabicie tego tygrysa, taserów nie mają ? Człowieka też by tak odjebał ?
No nie zabrali taserów. Poszli odstrzelić czarnego, a tu taki zonk. Musieli ratować mu dupę zabijając tygrysa.
Całkiem dobrego kota zabili bo jakiś jutuber kub złodziej się u kotka zaplatał
mlecz1323 napisał/a:
przez jebanego debila, takie piękne zwierze zostało zabite
To samo spotkało Harambe. Najpierw trzymać zwierzaka w klatce, a później go odjebać tak o bomby leczą wszystkie schorzenia.
za co ten tygrys go trzyma, bo dość poharatane to ciężko stwierdzić?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów