Kara za głupotę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jeden but jest, szanse więc są. Teraz tylko podać szybko Pionizex i powinien z tego wyjść.
Heliar napisał/a:
Zapierdalał tęczą do nieba
jkllll485 napisał/a:
I te pedalskie pasy
To barwy Kolumbii, Wenezueli lub Ekwadoru pedałofoby....
nowynick napisał/a:
A,czyli sam w dupę lubisz
nowynick napisał/a:
Człowiek napisze tęcza, nawet nie myśląc o pedałach, ale zawsze się znajdzie jakiś pedał, którego dupa zaboli.
Barwy Kolumbii, Ekwadoru, Wenezueli jakim trzeba być skończonym DEBILEM, żeby nie widzieć i nie słyszeć na filmie kitajców. Przewrażliwiony na punkcie własnej orientacji.
Ta droga jakaś taka LPG TDI
Jaki kraj by to nie był, to już po drodze widać że jest spedalony. A czasy mamy takie, że jak ktoś powie "tęcza" to odruchowo odwracam się dupą do ściany.
Zamienił się od tęczy w pedała i stracił kontrole nad kierownicą bo bał się że sobie paznokcia złamie…
Chuj mnie obchodzi jaki kraj symbolizują te trzy pasy. Kolumbia, Wenezuela czy inne gówno. Tylko leniwy, śmierdzący latynos z niedojebaniem mózgowym mógł wpaść na tak debilny pomysł.
Gamonn1 napisał/a:
Chuj mnie obchodzi jaki kraj symbolizują te trzy pasy. Kolumbia, Wenezuela czy inne gówno. Tylko leniwy, śmierdzący latynos z niedojebaniem mózgowym mógł wpaść na tak debilny pomysł.
To są Chiny durniu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów