Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ps
nie pytajcie skąd to wiem... xd
Jak lewacy zdobędą za dużo głosów w wyborach to wszędzie tak będziemy mieli, a nawet gorzej - w ogóle nie będzie chodników tylko same deptaki i strefy 30...
tak tak, i nie zapomnij, że zmienisz orientację na homo, bo jak się z takim lewakiem oficjalnie przywitasz, to się zarazisz
Mógł się nie odwracać hahahah
hehe to Holandia albo Belgia, tam mają tak wąskie chodniki, że po pijaku trzeba uważać, jak się wychodzi z mieszkania.
ps
nie pytajcie skąd to wiem... xd
Tyle że oba przejeżdżające auta są na Angielskich blachach tył żółty przód biały.
Tyle że oba przejeżdżające auta są na Angielskich blachach tył żółty przód biały.
Faktycznie, nie zwróciłem uwagi, że jechał lewą stroną, czyli jednak GB
Jak lewacy zdobędą za dużo głosów w wyborach to wszędzie tak będziemy mieli, a nawet gorzej - w ogóle nie będzie chodników tylko same deptaki i strefy 30...
A ja myślałem, że to dzięki takim jak ty, cofamy się do średniowiecza, a wtedy nie było chodników i wszyscy wylewali pomyje i ekskrementy przechodniom na łeb przez okno.
Faktycznie, nie zwróciłem uwagi, że jechał lewą stroną, czyli jednak GB
Może być Irlandia, Szkocja, Falklandy
Jak żyję, nie widziałem jeszcze domu, z którego wychodzi się od razu na ulicę.
Co ja Ci poradzę, że wychodzisz z domu prosto w pole.
Jak żyję, nie widziałem jeszcze domu, z którego wychodzi się od razu na ulicę. Co za pojeb to projektował?
U mnie na osiedlu jest taki dom, do którego są na dodatek trzy schodki ulokowane... na chodniku. I to takie, że żeby je wózkiem ominąć to trzeba na ulicę z dzieckiem zjechać. Sądzę, że właściciele regularnie znajdują koło swoich drzwi jakieś zęby.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów