Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ucz sie, Zbychu, bo jak sie nie bedziesz uczyl, cale zycie bedziesz mi gwozdzie podawal!
to chyba było coś o przetykaniu kanału z gówien...
To jeszcze nic. Dawno, dawno temu jak pracowałem na którejś z elektrowni. Na nocnej zmianie w podobny sposób prostowaliśmy elektrody ulotowe w elektrofiltrze. Koleżka był zapięty na szelkach do dźwigu. I młotkowa te ulotówki aż huczało. Poprzednia zmiana jakos chujowo ustawiła to ustrojstwo a dzwigowy za bardzo sie postarał i przypierdolił gościem w ok 15 metrowa elektrode,ta spadła nam do leja a mlotkowemu zerwalo spodnie wraz z butami. Smiechom i dobrej zabawie nie bylo konca. W godzine posprzatalismy tylko Tomus mial przejebane w klapkach i ogrodniczkach z nogawkami upierdolonymi po samych jojkach zapierniczal do szpitala. Na jednej nodze mial 60 szwow a na drugiej ucielo mu kawalek piety.
Ale chociaż miał szelki
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów