📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Aj tam wyczyn, nawet kobiety zdają ten egzamin.
PS. Lekarz za zaliczenie badań lekarskich "w ciemno", chyba będzie maił problem.
PS. Lekarz za zaliczenie badań lekarskich "w ciemno", chyba będzie maił problem.
Kurwa nie rozumiem, gość bez rąk nie dość, że dostał prawo jazdy, to jeszcze trąbią o nim w wiadomościach, a mój znajomy jest niewidomy na jedno oko, co jest wystarczające, żeby nie dostać prawa jazdy, ale jest to w chuj za mało, żeby dostać jakąkolwiek rentę czy orzeczenie o niepełnosprawności. Dodam tylko, że koleś po takim czasie przyzwyczaił się na tyle, że w codziennych obowiązkach nie odbiega praktycznie w ogóle od kogoś, kto widzi normalnie. Pojebane.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Wielkie mi halo, baby są bez mózgu i zdają a tefałen nie kręci o nich reportaży
mialem kiedys klienta, który jezdzil z porażeniem mózgowym. zdawal jak byl zdrowy ale ktos w niego zadzwonił i od tamtej pory ma porażenie - nie kontroluje glowy, rąk, ledwo nogi. Kolesiowi nie zabrali prawka po wyjściu ze szpitala i skubany ładne pare lat jeździł aż zajebał w inny samochód. Policjantom poopadały kopary i zabrali prawko - już trwale:)
skoro w innych krajach jest to dopuszczalne to i u nas tak samo a jak by ci ludzie powodowali wypadki to by już dawno im zabronili zdawania
I zdał za pierwszym... Kurwa, nie wiem ile hajsu w łapówy poszło, ale musi sporo.
Chciałbym zobaczyć jak zakłada kontrę w poślizgu na oblodzonej drodze Normalnie Taniec z gwiazdami
crossdressphyxia napisał/a:
Kurwa nie rozumiem, gość bez rąk nie dość, że dostał prawo jazdy, to jeszcze trąbią o nim w wiadomościach, a mój znajomy jest niewidomy na jedno oko, co jest wystarczające, żeby nie dostać prawa jazdy, ale jest to w chuj za mało, żeby dostać jakąkolwiek rentę czy orzeczenie o niepełnosprawności. Dodam tylko, że koleś po takim czasie przyzwyczaił się na tyle, że w codziennych obowiązkach nie odbiega praktycznie w ogóle od kogoś, kto widzi normalnie. Pojebane.
Jeśli ma jedno oko, to nie ma głębi, więc nie potrafi dokładnie ocenić odległości i prędkości innych pojazdów ( czyli prędzej czy później zabije kogoś na lewoskręcie, lub wpieprzy się komuś w dupę ).
demot
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów