18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Wayas 2013-04-04, 13:51
Baaardzo fajna zabawa i hobby. Sam jestem modelarzem RC ale do odrzutowcow to mi daleko. Ze względu na koszty. Sam silniczek odrzutowy to koszt kilku tysięcy "ojro" Wole akrobaty i szybowce
Zgłoś
glistownik 2013-04-04, 14:30
Ciekawe ile można polatać na jednym zbiorniczku paliwa? ( to takie polskie pytanie ale coś czuje że chwila zabawy i tankowanie )
Zgłoś
haqer 2013-04-04, 14:35
Tak wygląda 3/4 floty powietrznej Korei Północnej
Zgłoś
qucharz69 2013-04-04, 15:03 1
haqer napisał/a:

Tak wygląda 3/4 floty powietrznej Korei Północnej

Optymista z Ciebie
Zgłoś
Yeti1989 2013-04-04, 15:38
Drogie zabawki dla dużych dzieci... żal...
Zgłoś
tamsadrzwi 2013-04-04, 16:18
Mają ludzie zajęcie
Zgłoś
tinox 2013-04-04, 17:19 1
Ciekawe czy rozbijają się równie fajne jak normalne
Zgłoś
dk2626 2013-04-04, 17:56
Yeti1989 napisał/a:

Drogie zabawki dla dużych dzieci... żal...

Odezwał się dorosły kurwa, siedź przed komputerem i chuj ci w ząb
Zgłoś
kasterian50 2013-04-04, 20:11
Chyba jednak lepsze niż śmigłowce RC. Tu przynajmniej widać, że panują nad tymi modelami a na tych filmikach z helikopterami wygląda to tak jakby sie dorwał koleś z parkinsonem do tej aparatury...
Zgłoś
Hitman 47 2013-04-05, 0:04
Dear Santa...
Zgłoś
weerion 2013-04-05, 1:03
Nie to nie jest materiał godny tego serwisu , byłbym szczęśliwy gdybyś wypierdolił to gówno .
Sorka ale nie ten portal koleś .

uuuuhhhh jak boli
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów