📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Gołąb na żyłce?
HejterSadola napisał/a:
Gołąb na żyłce?
Bardziej na mrozie. Latające szczury jedyne co potrafią to srac i z punktu A do B dolecieć.
baronturbina napisał/a:
Bardziej na mrozie. Latające szczury jedyne co potrafią to srac i z punktu A do B dolecieć.
gdzieś tu miałem przekrój głębia...
Nie no, tam musi być jakaś żyłka rozciągnięta, albo przymocowana do srajptaka....
Tak naprawdę to struś. Jest tylko uwięziony w ciele gołębia.
za noge go uwiązał i dobry filmik zrobił
ładnie się nastawił, można ruchać
PS Słyszeliście historię o więzniu, co próbował spierdolić przez dziurę w ścianie , ale się zaklinował i dopiero rano uwolnili go straźnicy ? Dupa została z drugiej strony, i podobno całą noc go jebali czym się dało. Trzeba wykorzystywać takie okazje jak pojawiają się w życiu
PS Słyszeliście historię o więzniu, co próbował spierdolić przez dziurę w ścianie , ale się zaklinował i dopiero rano uwolnili go straźnicy ? Dupa została z drugiej strony, i podobno całą noc go jebali czym się dało. Trzeba wykorzystywać takie okazje jak pojawiają się w życiu
One są chorę.
To Paramyksowiroza popularnie nazywana "Kręciek". Gołąb wykręca głowe w nienaturalny sposób i nie potrafi latać, a tutaj mamy efekt.
To Paramyksowiroza popularnie nazywana "Kręciek". Gołąb wykręca głowe w nienaturalny sposób i nie potrafi latać, a tutaj mamy efekt.
Jeszcze te miejskie szczury będziesz ze smakiem wpierdalać - idą takie czasy że chyba pora zainwestować w dobrą siatkę na te sraluchy, będzie biznes.
baronturbina napisał/a:
Myslałem podobnie Ty i miliony much, które nie moga się mylić.
Otóż spotkałem gołębia u znajomych, jest mądrzejszy od psa.
Tak, człowiek się uczy całe życie....ech.
A teraz gwóźdź programu - gołąb w pampersie, normalna sprawa wśród właścicieli gołębi domowych
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów