Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak to się stało że dorosły, zdrowy umysłowo, silny emocjonalnie facet poczuł się urażony pociskiem po patologicznych beneficjentach 500+ ?
bo pisząc o pato-beneficjentach 500+ wrzuciłeś do jednego wora wszystkich tych którzy komentując filmiki z rozjebanymi dziećmi wyrażają "ubolewanie ntt."
Już po opisie wyczułem gównoburze
I się nie zawiodłem.
Mam dwoje kochanych dzieci a dzieciak z filmu wjebał się zajebiście aż mi łezka że śmiechu poszła
Jak go starzy nie nauczyli zachowania na drodze to ich ból dupy hehe
Selekcji naturalnej nie oszukaszl, jak jesteś debilem i jakimś cudem nie zginiesz to patogen zostanie usunięty w następnym pokoleniu
p*zdowaci tatusiowie
Jestem z Ciebie dumny. Tekst który wymyśliłem i wprowadziłem do obiegu tak się przyjął że nawet przewodniczący tego klubu, czyli Ty, zaczął go używać. Dzięki Budrys, może uda się uzdrowić tą chorą sytuację, a zniewieściałe cioty przeniosą się ze swoimi lamentami na jakieś forum dla karmiących matek.
pozdrawiam Arni Sz.
Jestem z Ciebie dumny. Tekst który wymyśliłem i wprowadziłem do obiegu tak się przyjął że nawet przewodniczący tego klubu, czyli Ty, zaczął go używać. Dzięki Budrys, może uda się uzdrowić tą chorą sytuację, a zniewieściałe cioty przeniosą się ze swoimi lamentami na jakieś forum dla karmiących matek.
pozdrawiam Arni Sz.
Cieszę się, że moja osoba wzbudza w tobie tyle pozytywnych emocji. Pozdrów tatę.
Ale faktycznie w Polsce za dużo kasy jest podpierdalane.
Jakbym miał wybór to nie bulił bym na ZUS, kasa co trafia do Zusu odłożona na najnudniejszej lokacie w szwajcarskim dała by 2 razy taki dochód -.-
500+ najbardziej boli tych co spermę w kanał mogą tylko spuszczać.
Ale faktycznie w Polsce za dużo kasy jest podpierdalane.
Jakbym miał wybór to nie bulił bym na ZUS, kasa co trafia do Zusu odłożona na najnudniejszej lokacie w szwajcarskim dała by 2 razy taki dochód -.-
Dobrze mówi dać mu kawałek ukrainy
nie szambo z tatusiami 500+, tylko głos dorosłych, zdrowych umysłowo silnych emocjonalnie facetów którzy wiedza to co spłodzić i wychowywać dzieci... ty zdebilały onanisto bez szans na przedłużenie genotypu (dzięki bogu i/lub naturze)
Oglądając filmik śmiem twierdzić że natura właśnie wyeliminowała jednego debila bez szans na przedłużenie genotypu. I szkoda że tak późno ;D Na deser przydało by się żeby cała rodzinka z rozpaczy suicide zrobiła
500+ najbardziej boli tych co spermę w kanał mogą tylko spuszczać.
Masz fart, że Twój stary połyka. Zazdro.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów