Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pizdowaci tatusiowie z rozpaczy zatańczą bred gęsa na swoich zjebanych łbach.
No, zajebiście kurwa W końcu świetny temat.
Pizdowaci tatusiowie z rozpaczy zatańczą bred gęsa na swoich zjebanych łbach.
bardziej będą nakurwiać z żalu węgorza trala la la la la
nie szambo z tatusiami 500+, tylko głos dorosłych, zdrowych umysłowo silnych emocjonalnie facetów którzy wiedza to co spłodzić i wychowywać dzieci...
Jak to się stało że dorosły, zdrowy umysłowo, silny emocjonalnie facet poczuł się urażony pociskiem po patologicznych beneficjentach 500+ ?
Dorosły, zdrowo umysłowy, silnie emocjonalnie facet poczuł się urażony pociskiem po patologicznych beneficjentach 500+
Dopij cole i idz dziecko do szkoly zamiat rozpisywac sie o tym co dzieje sie w twoim zyciu .
Dopij cole i idz dziecko do szkoly zamiat rozpisywac sie co w twoim zyciu sie dzieje niedobrego.
był już zmasowany atak dupeczek teraz zmasowany atak tatusiów urażonych podważeniem ich bezinteresownego ojcostwa, to ile najebałeś z czystej miłości już tych bachorów?
był już zmasowany atak dupeczek teraz zmasowany atak tatusiów urażonych podważeniem ich bezinteresownego ojcostwa, to ile najebałeś z czystej miłości już tych bachorów?
Spytaj się ojca dlaczego Ci do wanny wchodzi.
Spytaj się ojca dlaczego Ci do wanny wchodzi.
zgodnie z przewidywaniami patoszambo wybiło..
Dopij cole i idz dziecko do szkoly zamiat rozpisywac sie o tym co dzieje sie w twoim zyciu .
Ja pierdole, lat 30 i taki dziecinny. W pracy pewnie mają ciebie za popychadlo że tak na swój wiek się Zachowujesz. A matka pewnie do dziś Ci obiadki robi. Albo i nie bo ja bym takiego gląba jak ty wypierdolil z domu bo aż wstyd kurwa że takie coś wyszło...
Bulwers mam jak jakiś zjeb tnie, strzela, dusi, topi czy co tam chcecie jakieś dziecko. Które naprawdę nie jest niczemu winne. Niestety jest tak jsk jest, osoby dorosłe muszą myśleć za swoje pociechy, a przy okazji wbijać im do głów wiedzę. A takie śmiecie jak patitati, czy jak tam ten pojeb se wymyślił, są nic niewartym mięsem siedzącym przed kompem i wnoszącym do społeczeństwa zupełnie nic. Ty Hal przynajmniej wykazujesz jakieś oznaki inteligencji i chociaż nie zgadzam się z wieloma Twoimi komentarzami to jednak przypuszczam że szybciej w kwestii smarkaczy dodałbym się z Toba niż ludzmi pokroju patatata czy poligon.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów