📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
@Halman
Ty masz foldery z gifami na każdą okazję? Ty to naprawdę nie masz życia poza sadistic. Troche Ci jade za marihuaneum dożylnie, ale gdzieś w głębi serca to mi Cie po prostu żal, bo mam wrażenie, że dla tych wirtualnych piw to ojebałbyś nawet kebsa na ostro-ostrym z papryczkami chili i pieprzem cayen, polanych na koniec jakimś gunwem bitumicznym.
Ty masz foldery z gifami na każdą okazję? Ty to naprawdę nie masz życia poza sadistic. Troche Ci jade za marihuaneum dożylnie, ale gdzieś w głębi serca to mi Cie po prostu żal, bo mam wrażenie, że dla tych wirtualnych piw to ojebałbyś nawet kebsa na ostro-ostrym z papryczkami chili i pieprzem cayen, polanych na koniec jakimś gunwem bitumicznym.
KrystekKrystek napisał/a:
@Halman
wyobrażenia często się mijają z prawdą a czasami to niektórzy nawet nie są w stanie wyobrazić sobie stanu faktycznego.
KrystekKrystek napisał/a:
@Halman
Jedziecie po tym halmanie że siedzi cały czas na sadolu a może to jego praca i bierze za to hajsy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów