Żadna autopizda, tylko prawdziwy bohater. Mało kto zdecydowałby się na takie poświęcenie, żeby ustrzelić pieszych karaluchów.
???
Zgodnie z Twoją logiką, jadąc autem, mamy stawać na każdym skrzyżowaniu (mimo, że mamy zielone) i sprawdzać, czy jakiś debil nie zapierdala na czerwonym, "bo prawa fizyki"
Napiszę ograniczone zaufanie cos Ci to mowi. Wole się spóźnić niż w worku wrócić. Mimo że mam zielone to się rozglądam czy jakiś goguś był roztargniony.
Zgodnie z Twoją logiką, jadąc autem, mamy stawać na każdym skrzyżowaniu (mimo, że mamy zielone) i sprawdzać, czy jakiś debil nie zapierdala na czerwonym, "bo prawa fizyki"
Odwrotnie. Na chłopski rozum to napisałem. Przeczytaj jeszcze raz i zastanów się czy nie nadużywasz słowa logika.
I to jest właśnie morderstwo drogowe.
To nie jest drogowe zabójstwo, a zejście z powodu nieprzyjęcia szczepionki na srowid.
Napiszę ograniczone zaufanie cos Ci to mowi. Wole się spóźnić niż w worku wrócić. Mimo że mam zielone to się rozglądam czy jakiś goguś był roztargniony.
ty jakiś niedopierdolony jesteś albo próbujesz pajacować przed monitorem więc coś ci wyjaśnię.
Przy tej prędkości gościu z osobówki był spokojnie kilkadziesiąt, być może powyżej 100 metrów przed skrzyżowaniem w momencie kiedy pieszy się rozglądał. Jest ciemno, skrzyżowanie dość mocno oświetlone, ciężko ocenić czy jakiś idiota jedzie grubo powyżej 50 km/h. To że trzeba się rozglądać nawet na zielonym to jedno ale stwierdzenie że można było w tej sytuacji przewidzieć zjeba za kółkiem to drugie.
Twierdzenie, że pieszy zginął przez swoją nieuwagę świadczy o twoim upośledzeniu i mam nadzieję, że nie masz uprawnień do kierowania jakimkolwiek pojazdem.
No ja to się rozglądam dronem na skrzyżowaniu, od 4 do 7 minut z odległości 100m. Do tego chodzę w zbroi husarskiej, a także wydaję sygnały świetlne i dźwiękowe.
Ciebie to nawet obrażać nie trzeba. Radzisz sobie świetnie sam.
To nie jest drogowe zabójstwo, a zejście z powodu nieprzyjęcia szczepionki na srowid.
O, kolejny antyszczep się rozbeczał
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów