Poproszeni o wyskakiwanie pojedynczo, chłop przystąpił do dzieła. Wtedy przyjaciel grubasa postanowił wziąć sprawy w swoje ręce, ale nie przechodząc nawet metra, złapał zgrabną lepę na dziąsło i został wyruchany w dupę. Jeszcze grubas znów się pultał, za co położył się obok kolegi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Poproszeni o wyskakiwanie pojedynczo, chłop przystąpił do dzieła. Wtedy przyjaciel grubasa postanowił wziąć sprawy w swoje ręce, ale nie przechodząc nawet metra, złapał zgrabną lepę na dziąsło i został wyruchany w dupę. Jeszcze grubas znów się pultał, za co położył się obok kolegi.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mógłbyś pisać książki, dobra narracja
trytodie napisał/a:
Dla P15iorów na pewno, oni i tak nie czytająMógłbyś pisać książki, dobra narracja
Kurwa taki '' gieroj '' a na front chętnych u nich nie ma...
Jak tak dalej pójdzie to jeszcze z pół roku i albo ich ruscy rozjebią albo Nas wpierdolą do wojny...
Kurwa dramat !
Jak tak dalej pójdzie to jeszcze z pół roku i albo ich ruscy rozjebią albo Nas wpierdolą do wojny...
Kurwa dramat !
Chłopaki po prostu trenowali Kutarate/Hudo!
ale rzuca piesciami jak skilami w lolu paaa
Dzisiaj widziałem prawdziwa bójkę. Dużo krwi i ogólnie miód na oczy dla takiego degenerata jak ja. Potem ich rozdzieliłem, ale od tej pory filmiki tego typu mają dla mnie większy sens, fajniej mi się je ogląda
Guidenmorg napisał/a:
Dzisiaj widziałem prawdziwa bójkę. Dużo krwi i ogólnie miód na oczy dla takiego degenerata jak ja. Potem ich rozdzieliłem, ale od tej pory filmiki tego typu mają dla mnie większy sens, fajniej mi się je ogląda
psotny_fiutek napisał/a:
Kurwa taki '' gieroj '' a na front chętnych u nich nie ma...
Kurwa dramat !
Jakich kurwa nas? Niech najpierw wypierdolą te 3.5mln ukrów którzy u nas eldorado mają. Baby, dziadki i <18 dzieci mogą zostać do końca wojny ale 2mln chłopa w wieku poborowym co się panoszy to najpierw ich tam do siebie wyjebać zanim jedna kropla naszej krwi będzie przelana w nie naszej wojnie.
Velture napisał/a:
akich kurwa nas? Niech najpierw wypierdolą te 3.5mln ukrów którzy u nas eldorado mają. Baby, dziadki i <18 dzieci mogą zostać do końca wojny ale 2mln chłopa w wieku poborowym co się panoszy to najpierw ich tam do siebie wyjebać zanim jedna kropla naszej krwi będzie przelana w nie naszej wojnie.
Zgadzam się z Tobą w 100% ale mamy ten problem że Polska nie rządzą Polacy tylko polskojęzyczni z polskimi paszportami w wiekszości....
A im zależy by tez Polska krew płynęła... by Nas ubyło...
Więc dążą do tego by WP poszło się bić na Ukrainę a te tchórze i dezertery ukraińskie dfalej bedą sobie bimbac w Polsce...
Tego się boję
Lepiej od takiego celnie dostać, niż być przez stado po głowie skopanym
PAM ! PAM ! PAAM ! triple kill maaam 🤩
obejzalem juz z 12 razy
obejzalem juz z 12 razy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów