Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
VeIture ty tak na serio ? co jest sadystycznego w tym filmie ? oświeć mnie bo nie pojmuję.
Edek dołączyłeś do sadistica w 2019 roku i zero tematów i czepiasz się Velture który ma ich ponad 3.000. Ty tak na serio? Oświeć mnie bo nie pojmuję.
Tu raczej nie chodziło o oszczędność
Dokładnie. Gdyby to nie sreSla - auto dla pierdolniętych, pomyślał bym, że milicjanci czy inna srasz z wiejska specjalnie kogoś upierdoliła a człowiek postanowił oddać sobie ukradzioną wolność. W przypadku posiadacza sreSli powiem tylko jedno: pojeb!
Jak mi w Amsterdamie założyli blokadę, to poszedłem do sklepu kupić szlifierkę akumulatorową. Cięcie, blokada do kanału i jazda. Szlifierka wyszła gratis
naucz się liczyć
Dokładnie. Gdyby to nie sreSla - auto dla pierdolniętych, pomyślał bym, że milicjanci czy inna srasz z wiejska specjalnie kogoś upierdoliła a człowiek postanowił oddać sobie ukradzioną wolność. W przypadku posiadacza sreSli powiem tylko jedno: pojeb!
Jest też opcja, że zwyczajnie mu się śpieszyło
Jaki trzeba mieć zjepany łeb
Świeże, nie tanie auto. Felga pokancerowana, opona starta miejscowo i pewnie coś jeszcze typu uszkodzone progi, nadkole czy jakiś tam drążek. Przyoszczędził!
A ja się z wami nie zgadzam. Nie wszystko powinno się przeliczać na pieniądze. Skoro chłopa stać na relatywnie drobne uszkodzenia w pojeździe, to jebać system. A jaka satysfakcja, że byle łajza ze straży wiejskiej może Ci naskoczyć i niech spierdala ze swoją blokadką.
A ja się z wami nie zgadzam. Nie wszystko powinno się przeliczać na pieniądze. Skoro chłopa stać na relatywnie drobne uszkodzenia w pojeździe, to jebać system. A jaka satysfakcja, że byle łajza ze straży wiejskiej może Ci naskoczyć i niech spierdala ze swoją blokadką.
Wiesz, że mandat za samowolne zdjęcie blokady to akurat najmniejszy problem? W Polsce za zniszczenie i przywłaszczenie mienia, oprócz grzywny grozi również kara pozbawienia wolności.
Tak jak sadole pisali wcześniej, taka blokada może zrobić szkód za kilka tysięcy: felga, opona, przewód hamulcowy, czujnik/przewód ABS, wgniecione nadkole, błotnik, próg...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów