Ta babka to Chorwatka, a na tym korcie nie ma tego ultramegahipersprzętu do sprawdzania autów.
rozpierdalają mnie takie sytuacje w sporcie. dziś w dobie wypasionego sprzętu elektronicznego, kamer 5 razy hd, miliona klatek na sekunde nie da się po prostu zamontować sędziemu takiego ekraniku co by sobie sam zobaczył klatka po klatce czy był aut czy nie ? to samo w siatkówce, piłce nożnej itd. wiadomo kiedyś sędzia polegał tylko na własnym oku ale teraz ? totalny bezsens.....a co do filmu mógł ją nazwać po polsku tępą pizdą - i tak by nie zrozumiała
Jak dla mnie to elektronika zabija trochę istotę sportu, usuwa z niego emocje. Ile to się człowiek na wkurwiał, jak sędzia podjął decyzję na korzyść przeciwnej drużyny czy zawodnika? Ile było radości, jak po niezauważonym spalonym jednego z naszych padła bramka? Oto chyba chodzi, błądzić jest rzeczą ludzką. Nie odbierajmy sobie sami człowieczeństwa ze sportu.
Jak dla mnie to elektronika zabija trochę istotę sportu, usuwa z niego emocje. Ile to się człowiek na wkurwiał, jak sędzia podjął decyzję na korzyść przeciwnej drużyny czy zawodnika? Ile było radości, jak po niezauważonym spalonym jednego z naszych padła bramka? Oto chyba chodzi, błądzić jest rzeczą ludzką. Nie odbierajmy sobie sami człowieczeństwa ze sportu.
Kompletnie się z Tobą nie zgadzam. To np. strzelony prawidłowo gol, albo minimalnie przestrzelony strzał mają dawać emocje i analogicznie w innych sportach, a nie kurwa pomyłki sędziowskie. Mamy możliwości w tych czasach praktycznie nieograniczone a mimo tego dochodzi do takich absurdów, że widz na kanapie przed telewizorem wie np. że piłka przekroczyła linię bramkową a SĘDZIA tego nie wie...Dla mnie to właśnie pomyłki sędziowskie zabijają istotę sportu, ma wygrywać LEPSZY do kurwy nędzy a nie farciarz któremu nieudolny sędzia sprzajał
A jeśli mówimy o siatkówce to w naszej lidze już działa system Challenge i spodobał się na tyle władzom światowym, że został tez wykorzystany w Klubowych Mistrzostwach Świata 2012.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów