📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bić sie z dwoma 9 latkami, to tak jakby z jednym 18 latkiem, a jak wiadomo w takim wieku niektórzy to już dobre dziki. Więc moralnie nie ma w tym nic złego.
nidzwiedz
niestety ale ja mam inny wniosek z twojej historii,
siedzę w takiej branży gdzie mam do czynienia dużo ze środowiskiem nauczycielskim i dawno już doszedłem do wniosku, że ci ludzie często są zjebani i mają olbrzymie problemy z wychowywaniem własnych dzieci,
dlatego nie pierwszy raz już na sadolu piszę , aby jako partnera życiowego nie wybierać nauczyciela, choć i wśród wykładowców uczelni zjebów i prostaków obecnie nie brakuje
niestety ale ja mam inny wniosek z twojej historii,
siedzę w takiej branży gdzie mam do czynienia dużo ze środowiskiem nauczycielskim i dawno już doszedłem do wniosku, że ci ludzie często są zjebani i mają olbrzymie problemy z wychowywaniem własnych dzieci,
dlatego nie pierwszy raz już na sadolu piszę , aby jako partnera życiowego nie wybierać nauczyciela, choć i wśród wykładowców uczelni zjebów i prostaków obecnie nie brakuje
@up np. prof Pawłowicz
Batiushka napisał/a:
Takie małe śmiecie często same się proszą o wpierdol bo myślą, że są bezkarne i wszystko im wolno. Za napierdalanie dzieci zawsze piwko.
Zgadzam sie w 100%. Kiedys ide z dziewczyna w sylwestra do domu i siedzi banda moze troche starszych niz ci tutaj ale nie duzo. Zeby przejsc miedzy nimi musielismy przejsc gesiego. Nie burzyłem sie a jedna z gowniar powiedziala "no ja mysle" tak mnie wkurwila tym glupim tekstem ze jak jej zajebalem liscia to padla, reszta otworzyla mordy, dostali zjeby i nakaz wypierdalania do domu i tak sie skonczylo kozaczenie.
a może to jego dzieci?
Jest o tym cały artykuł. 'Ojciec' bijący to akurat patola. Synek się rozbijał po osiedlu i zaczepiał, dzieciaki się zebrały, bo skarżenie się nie dało rezultatów, i same chciały się uwolnić od oprawcy. Wtedy ojciec patus wkroczył. Więc nie jest tak, jak większość pisze. Pozdrawiam.
BigCohones
ale że co, bo nie rozumiem
możesz rozwinąć temat
Fork
i po ilu dniach obudziłeś się z bolącą gębą
Diiii
jeśli to wiarygodne że ten mały tak chojraczył,
to ojciec powinien czekać na ostry wpierdziel
czekam na drugą część
ale że co, bo nie rozumiem
możesz rozwinąć temat
Fork
i po ilu dniach obudziłeś się z bolącą gębą
Diiii
jeśli to wiarygodne że ten mały tak chojraczył,
to ojciec powinien czekać na ostry wpierdziel
czekam na drugą część
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów